Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Washington återvände med besked till Capital One Arena och tog en seger direkt.

  • Washington har hittat tillbaka till det vinnande spåret.

  • Rangers är oerhört ojämna den här säsongen och spelar väldigt inkonsekvent.

  • Rangers slog ett Flyers senast som visserligen är ett väldigt bra lag men som kämpat fram och tillbaka med Covid-19 så den vinsten betyder inte supermycket i sig.

  • Innan Flyers matchen förlorade man mot ett New Jersey med 5-2 som också kämpat med Covid-19 i truppen.

Spännande rookie

Vitek Vanecek spelade återigen väldigt bra när han stod för 22 räddningar när hans Washington Capitals slog Buffalo Sabres med 3-1 i Capital One Arena under natten till fredag. Vanecek som är en rookie gjorde sin tolfte raka start och är ett oerhört spännande löfte i ligan som ska bli väldigt roligt att följa framöver. Nicklas Bäckström, Tom Wilson och Conor Sheary gjorde målen för Washington som nu vunnit två raka efter att ha varit på en fyra matcher lång förlustsvit.

Laget är nu 8-4-3 för säsongen och man har som sagt nu vunnit två raka matcher efter en längre förlustsvit. Det känns verkligen som att laget gått igenom någon form av nytändning efter att ha förlorat fyra raka matcher. Man kände inte igen det starka och dominanta Washington man är van vid utan det såg väldigt tafatt ut många gånger. Nu har man tagit två viktiga segrar och att upprätthålla formen kommer vara väldigt viktigt för resten av säsongen. Man har ett ypperligt läge att göra så här mot Rangers.

För stor uppgift

New York Rangers vann sin första match efter fem raka förluster när man slog Philadelphia Flyers med 3-2 efter straffar i Wells Fargo Center under natten till fredag. Det var Flyers första match sedan en 7-4 seger mot Washington Capitals natten till den åttonde februari då man fått skjuta upp fyra matcher på grund av Covid-19. Colin Blackwell och Brendan Smith gjorde mål och Alexandar Georgiev stod för 20 räddningar för Rangers som var 0-3-1 i sina fyra senaste matcher. Artemi Panarin och Kaapo Kakko gjorde mål i straffläggningen för Rangers, Panarin var tillbaka efter att ha missat två matcher på grund av en skada.

Rangers vann sin första match på de fem senaste, imponerande? Nja, både och, Flyers är ett väldigt bra lag och förtjänar all respekt men man har kämpat med Covid-19 och spelade nu sin första match igen efter en veckas uppehåll och det kan vara svårt att prestera direkt efter en så abrupt paus. Nu blev det nätt och jämt en straffseger för Rangers och nu möter man ett fullt friskt Washington, den uppgiften tror jag blir för stor för dem.

Speltips.se ger tipset:

Washington Capitals att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 19/2 kl 14.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.