Match: Atalanta-Empoli (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 2,05 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: COOLBET

Atalanta och Empoli drabbar samman ikväll och det är ett mycket ovisst möte, jag förväntar mig en betydligt jämnare match än vad oddsen vill påstå.

Efter en fantastisk inledning på säsongen är smekmånaden nu över för Atalantas del. Två raka förluster mot Udinese och Juventus följdes upp med en mållös tillställning mot Milan senast, visst köper jag att motståndet inte varit det lättaste direkt men en pinne på de tre senaste matcherna är inga fina resultat. Hur står det till med självförtroendet egentligen? Tar vi en titt på Empoli så ser vi istället en uppåtgående formkurva, efter fyra raka förluster har det nu blivit fyra poäng på de två senaste matcherna och här snackar vi gott självförtroende. I förra omgången tog Empoli emot Cagliari på hemmaplan och där blev det en imponerande 2-0-seger, så någon form av underskattning här kan visa sig bli riktigt kostsam. Håller verkligen inte med oddsen här, raka ettan till 1,44 är på tok för lågt.

Kan bli ett underhållande möte det här, mitt spel blir att båda lagen gör mål. Atalanta har trots den dåliga formen ett väldigt spännande lag med talanger som Kessie, Gagliardini och Caldara, spelare som är väl medvetna om att Europas största klubbar står och knackar på dörren. Tror man fixar minst en kasse hemma, och Empoli kommer med största sannolikhet att utmana och hålla jämnt skägg. BLGM-spelet till 2,10 ser riktigt intressant ut, ska vi säga 2-2 och delad pott?