Joakim Östman|20 oktober, 2021, 12:29

Jag väljer att spela på krysset i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Båda lagen har inlett respektive ligaspel väldigt starkt.

  • De är två jämnbördiga lag som går upp mot varandra vilket ger oss en öppen match.

  • Båda lagen har tagit sex poäng på deras inledande två matcher i gruppen.

  • På förhand är inte lagen helt missnöjda med en poäng i detta mötet.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

X i matchen hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Bra start

I denna matchen kan vi konstatera att det är två lag som inlett respektive säsong starkt. Bayer Leverkusen reser dock till Spanien efter att de tappat ligaledningen i Bundesliga under helgens möte mot Bayern München. Bayer Leverkusen blev totalt överkörda på hemmaplan och förlorade matchen med hela 1-5. Det ska bli väldigt intressant att se hur Bayer Leverkusen reagerar på förlusten i de kommande matcherna. Trots den smärtsamma förlusten senast för Bayer Leverkusen har de inlett säsongen väldigt bra. De ligger numera på en tredje plats i ligan efter åtta omgångar, där de har tre poäng upp till nya ligaledaren Bayern München. I Europaspelet har de hittills städat av deras motstånd och kliver in i tredje omgången med full pott.

Torsdagens hemmalag Real Betis är i en fantastisk form där de har vunnit sju av deras nio senaste matcher. Även Real Betis har efter det två första omgångarna i Europa League full pott. Där de inte har haft några större problem att städa av motståndet hittills. Real Betis har även börjat klättra i La Liga tabellen efter den fina formen. De hittas för tillfället på en åttonde plats med femton inspelade poäng. Real Betis har en av deras starkaste upplagor på länge och en tränare i Manuel Pellegrini som minst sagt har erfarenhet från en hög nivå. Real Betis har all anledning att var nöjda med säsongstarten och hoppfulla inför vad de kan åstadkomma under säsongen.

Gruppfinal

Dubbelmötet mellan dessa lagen när grupp vänder kommer med största sannolikhet avgöra vilket lag som vinner gruppen. Sett till hur bra båda lagen presterat är jag dock tämligen övertygad att de båda avancerar vidare från gruppspelet. De är två jämnbördiga lag som går upp mot varandra vilket ger oss en öppenmatch. Favoritskapet i matchen är väldigt svårt att sia om då båda lagen är i en väldigt bra form. Bayer Leverkusen är möjligtvis något starkare på pappret, men på hemmaplan måste Real Betis känna att det har en väldigt bra möjlighet i detta mötet. Real Betis är inte heller laget som räds motståndet, de går alltid ut och spelar sitt spel oavsett motståndare.

Båda lagen har visat under inledning på säsongen att de är enormt svårslagna, de båda har startat respektive ligaspel väldigt bra. Delade poäng blir därför mitt utgångstips i detta mötet. Jag känner mig relativt säker att båda lagen är nöjda med ett kryss på förhand. Då det innebär att båda lagen med deras sex inspelade poäng får ett fortsatt bra utgångs läge i denna gruppen. Mitt spel i detta mötet blir därför att syna krysset till ett väldigt spelvärt odds.

fotboll, Europa league
|
units: 1/5 - spelstopp: 18:45
Real Betis - Bayer Leverkusen
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.