Gävle lopp 11 (trav) | Speltips: Nimbus C.D Vinnare | Odds: 3.00 | Spelstopp: 18:38 | Spelbolag: Betsson

Klack Kalle fick onödigt mycket press i början av loppet, innan han kunde ge över spets till favoriten. Lejsa Titan drog i ett hyggligt tempo, något som Kalle inte pallade med utan gav upp ca 100m innan målgång.

Vi lämnar historiken bakom oss och försöker börja om från start, nästa anstalt är Gävle som bjuder på V75 och Prins Daniels lopp med 400 000 kr som förstapris. Ser ett fint spelvärde i ett ekipage som deltar i huvudlöpningen!
Jag pratar självklart om 1 Nimbus C.D som drog perfekta utgångsläget över 1609m auto, bör ta spets enkelt här. Därifrån går han låg 10.0-tid och motståndarna får vara bra om dem ska ta ner honom.

Senast startade 1 Nimbus C.D från bricka 8, och hade ingen möjlighet att komma förbi snabba konkurrenter utan fick gå i 5:e-spår i första kurvan och tappade travet. Det gick kusligt fort i svängen och att han tappade travet är inget att anmärka på. Örjan styrde ner honom klungan men gick ge sig iväg i tredjespår igen ca 500m från mål. 1 Nimbus C.D kunde inte utmana om segern (mötte Nuncio) och fick nöja sig med ett tredjepris, men prestationen var utmärkt.

Gävle är känd för sin snabba bana och korta upplopp, något som gynnar 1 Nimbus C.D kraftigt!

Jag synar vinnarspelet på Nimbus C.D till fina 3.00 gånger pengarna hos Betsson!