Det är dags att avsluta Premier Leagues sjätte omgång. Vi gör det på det allra bästa sättet, med en stormatch. Chelsea gästas av förra årets Champions League-mästare Liverpool. Unga Chelsea har ett rejält test framför sig när man möter obesegrade Liverpool, oviss match där bortalaget är favoriter. Vi hittar en annan marknad, och inte ett vinnarspel!

Match: Chelsea – Liverpool (Premier League) | Speltips: Under 5.5 offsides i matchen | Odds: @1.66 | Units: 2/5 | Spelstopp: 17:30

Rygga till 1.66 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Stormöte

Omgång sex i Premier League avslutas med ett riktigt gigant möte. Frank Lampards Chelsea skall försöka ta revansch på Jurgen Klopps Liverpool, efter finalförlusten i Super Cupen i Augusti. Den gången stod Chelsea för en mycket lovande och imponerande insats, men fick tillslut ge sig när straffarna avgjorde vilket lag som tog titeln. Sadio Mane gjorde bägge Liverpools mål i den matchen, en spelare som Chelsea borde hålla ett öga på inför söndagens möte. Liverpool har vunnit samtliga matcher i Premier League såhär långt och är såklart en hård nöt att knäcka. Chelsea, som bara blir bättre och bättre med sitt unga bygge står på åtta poäng hittills. När vi ändå har nämnt målskytte, så är Chelseas Tammy Abraham i toppen av ligan med sina sju fullträffar. Lägg därtill att Chelseas elva mål den här säsongen är gjorda av egna produkter. Imponerande!

En match väntar – mellan storklubbar i England. Ett rivalmöte som går att ta på, samt två klubbar som inte tycker om varandra överhuvudtaget. Det här kan bli en mycket underhållande match att titta på. Liverpool har visserligen vunnit de två senaste matcherna, men innan det har Chelsea haft ett stort övertag på dessa möten senaste åren. Liverpool är det klart bättre laget under den pågående säsongen, mycket tack vare att Klopp fått ordning på bygget. Chelsea bygger om, ungt och friskt och tack vare transferban har man inte heller kunnat ta in annat än egna utlånade produkter. Tufft möte, kan bli en oerhört spännande och underhållande match!

Offside-snålt

Här hämtar vi ett spel – som handlar om antalet offsides i matchen. Vi kan börja med att säga att detta är två oerhört offside-snåla lag och snittar endast en offside/per match ungefär. Under Premier Leagues fem inledande omgångar har lagen endast sprungit offside fem respektive sex gånger. Ett snitt som är oerhört lågt, om man jämför med linan vi klickar i. En sak som dock inte går att blunda för, är det senaste mötet i Super Cupen, där Chelsea gick över linan kraftigt(!). Det var en sådan matchbild och jag förväntar mig inte en liknande idag, det skall också tilläggas att det spelades 120 minuter fotboll och inte 90. Bägge mötena mellan lagen i ligan förra säsongen gav oss fyra offsides, två för vardera lag. Ett ungefärligt snitt på vad jag tror är max den här gången också. Jag förväntar mig ett Liverpool som äger den större delen av matchen, medans Chelsea gör det bästa av varje situation.

Chelsea – som sprang offside hela 11 (!) gånger i Super Cup-mötet med Liverpool på 120 minuter har endast sprungit offside sex gånger på fem omgångar den här säsongen. Det säger en del hur mötet i Super Cup-finalen såg ut. I Champions League-mötet med Valencia i veckan noterades man för 0(!) offsides – men då ägde man också större delen av matchen. Chelsea snittar 1,2 offside/per Premier League-match den här säsongen.

Liverpool – som springer offside endast sex gånger den här säsongen på de inledande fem omgångarna, sprang endast offside en gång i veckans möte mot Napoli. Det är två lag som möts under söndagen som är mycket bra på att hålla sig på rätt sida linjen och jag ser inte denna linan överstiga under mötet. Liverpool har ett snitt på 1 offside/per match den här Premier League säsongen. Lägg därtill Champions League-mötet mot Napoli så har du samma snitt.

Speltips: Under 5.5 offsides

Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea snittar 1,2 offsides/per match under årets Premier League säsong.

  • Chelsea sprang offside 0 gånger mot Valencia i veckan.

  • Liverpool snittar 1 offside/per Premier League match den här säsongen.

  • Liverpool stod kvar på sitt snitt i veckan när man sprang offside en gång mot Napoli i Champions League.

  • Spelet sitter i bägge mötena i Premier League förra säsongen.

Högst odds hittade jag 21/9 kl 12:00 hos Bet365 som ger 1.66. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Rygga till 1.66 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.