Match: Malmö FF-Östersund (Allsvenskan) | Speltips: Malmö -1 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: CherryCasino

Guldet är nära för Malmö FF som toppar allsvenskan med sju poäng ner till tvåan AIK. Nu tar man emot Östersund hemma på Swedbank efter två raka bortasegrar, och av allt att döma blir det en ny komfortabel hemmaseger.

Östersund är ett av ligans absolut sämsta bortalag, en enda seger på 13 bortamatcher och en målskillnad på 10-27 talar sitt tydliga språk. Man gästar alltså ett Malmö med sex segrar på de sju senaste matcherna, och som vid seger mer eller mindre kammar hem guldet. Och då snackar vi om ligans starkaste hemmalag, 11 segrar har det blivit på 13 matcher vilket är ett imponerande hemmafacit. Kan inte se detta sluta på något annat sätt än en komfortabel hemmaseger, när lagen möttes på Jämtkraft Arena tog Malmö en förkrossande 4-1-seger. Om vi tar en snabb titt på Östersunds fem senaste matcher ser vi följande resultat:

AIK-Östersund 2-0
Östersund-Falkenberg 6-1
Göteborg-Östersund 2-0
Östersund-Norrköping 0-2
Kalmar-Östersund 2-0

Fyra förluster på de fem senaste, och man har förlorat med minst två mål samtliga gånger. Inte mycket talar för att man lyckas hålla tätt borta mot ett harmoniskt Malmö. Jag hugger Malmö -1 till 1,90 alla dagar i veckan, lycka till vid rygg!