Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea behöver hitta självförtroendet och lär ställa upp med en stark elva här.

  • Timo Werner har vilat två raka ligamatcher och lär starta den här matchen.

  • Formen på Werner är katastrofal, men han förväntas starta som central anfallare här.

  • Med sin desperata jakt på mål och en bra prestation kan detta mycket väl bli ett superspel, eller så blir det ett totalt fiasko.

  • Timo Werner lär ha nytta av sin snabbhet och sitt ljupledsspel mot ett betydligt sämre, klassmässigt, Luton.

Fiasko eller grymt drag

Chelsea saknar formen som man behöver och laget är kritiserat tillsammans med Frank Lampard vid rodret. Här krävs det en seger och en bra prestation mot Championship-laget Luton. Det är självklart att det skiljer massvis med kvalitet här, oavsett form på hemmalaget. Chelsea lär ställa upp en stark elva på banan för att kunna hitta någon typ av självkänsla och bra känsla inför fortsättningen. Luton är ett lag man skall slå med besked en bra dag.

Spelet som klickas är skottspelet på formsvaga Timo Werner. Det är ett grymt drag eller ett totalt fiasko, spelaren är ur form men jagar den fortfarande och vi vet om att han har en fruktansvärt hög högstaklass när den väl kommer. Här kommer han antagligen starta centralt längst fram, med en stark uppställning runt omkring. Hans jakt för målet kommer att nyttjas här och spelet känns mycket rimligt. Jag är mycket medveten om att han har en förmåga att missa i princip allting just nu, men här kan det mycket väl släppa, när han dessutom får chans centralt igen.

Skrällchans?

Sårade Chelsea får besök av Championship-gänget Luton i FA Cupen under söndagen. Här kan det tala för en liten skrällchans men frågan är om det verkligen är sån chans som man kan tänka sig. Chelsea har som vana att rycka upp sig och alltid vinna dessa matcher och jag har sällan varit med om att man åkt på ett sådant misslyckande som att förlora en sån här match, inte ens under tyngre perioder. Luton kommer till start med en bra känsla, efter att man ligger i mitten av tabellen i ligan och gör det bra. Här kan man spela helt utan press och samtidigt ha möjligheter att skrälla.

Jag skippar alla vanliga marknader och väljer istället spelet på en målsugen, formsvag och skottglad Timo Werner.

Speltips.se ger tipset:

Timo Werner över 1,5 skott på mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.