Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Blues förlorade på straffar senast bara och dessförinnan vann man.

  • Matchserien mot Sharks senast för Blues del var dem bättre i.

  • Kings har bara en seger efter fulltid den här säsongen.

  • Kings har inte spelat på bortais änsålänge den här säsongen.

Binnington storspelade trots förlust

Martin Jones stod för 22 räddningar och ytterligare fyra stycken i straffläggningen för att hjälpa sitt San Jose Sharks ta en 2-1 seger mot St. Louis Blues i Enterprise Center under natten till torsdag. Marcus Sorensen gjorde mål i den andra perioden för Sharks som nu är 2-2-0 för säsongen och som undvek sin tredje raka förlust när man tog en seger i dubbelmötet mot Blues. Tomas Hertl gjorde det enda målet i straffläggningen i den fjärde rundan när han hittade nätet bakom Blues målvakten Jordan Binnington som gjorde 37 räddningar totalt i matchen. Shark vann skottstatistiken med 17-3 i den tredje perioden och hade två lägen att avgöra på power play men Jordan Binnington storspelade och stod i vägen. Brayden Schenn gjorde målet för Blues som nu är 2-1-1 för säsongen.

Adrian Kempe gav laget ledningen

Adrian Kempe sköt in ledningsmålet med 3:56 kvar av den tredje perioden när Los Angeles Kings äntligen tog sin första seger för säsongen när man vann med 4-2 mot Colorado Avalanche i Staples Center under natten till fredag. Kempe styrde in Anze Kopitars pass in i mitten vid den vänstra stolpen för att ge laget en 3-2 ledning innan Blake Lizotte sköt in pucken i öppet mål med bara 42 sekunder kvar av matchen för att fastställa 4-2 segern. Drew Doughty och Gabriel Vilardi gjorde de andra målen för Kings, båda i power play. Laget är nu 1-1-2 för säsongen och Jonathan Quick stod för 24 räddningar på sin 35-årsdag.

För Avalanche så var det Nathan MacKinnon som stod för ett mål och en assist samtidigt som Mikko Rantanen gjorde mål i sin tredje raka match.

Speltips.se ger tipset:

St. Louis Blues att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/1 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.