Match: Memphis Grizzlies-Houston Rockets (NBA) | Speltips: Houston | Odds: 1,60 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

Efter en kortare frånvaro är jag nu tillbaks, och vi siktar på nya NBA-framgångar. Inatt tar Memphis emot ett mycket starkt Houston Rockets med James Harden i storform, och givetvis är tvåan ruskigt stark.

Tio raka segrar hade Houston Rockets inför mötet mot San Antonio Spurs, sedan blev det förlust till slut för Harden och company som sett ruskigt starka ut under säsongen. Att det var en sur förlust kan man lugnt säga, Houston ledde komfortabelt i början av fjärde quartern men gav mer eller mindre bort segern efter att matchen slutat 102-100 till San Antonios fördel. Dock repade laget sig snabbt genom att köra över Phoenix Suns senast, 111-125 landade slutresultatet på. Houston fortsätter att dominera det offensiva spelet och är riktigt svåra att få stopp på, mycket tack vare James Harden som haft en sensationell säsong hittills. Luktar MVP-titel lång väg.

Grizzlies har varit stabila under säsongen, men hemmaspelet på sistone har inte imponerat. Tre raka hemmaförluster mot Sacramento Kings, Utah Jazz och Boston Celtics senast, och jag tror man får det riktigt svettigt mot ett Houston som spelar riktigt bra för tillfället. Tvåan finns att spika till 1,60 och jag blinkar inte. Lycka till vid rygg!