Match: Portland Trail Blazers-San Antonio Spurs (NBA) | Speltips: San Antonio | Odds: 1,71 | Spelstopp: 04:00 | Spelbolag: COOLBET

Portland Trail Blazers och San Antonio Spurs drabbar samman sent inatt, och det är ett möte mellan två lag vars formkurvor pekat åt helt olika håll. Tvåan är urstark.

Portland Trail Blazers, som i grund och botten är ett riktigt vasst lag, är helt under isen för tillfället. Åtta förluster på de nio senaste matcherna talar sitt tydliga språk, och inte mycket talar för en vändning när man ställs mot ett av ligans starkaste lag i form av San Antonio Spurs. Gästerna kommer förvisso från en tung förlust mot LA Clippers senast (106-101), men det var lagets blott andra förlust på de tio senaste matcherna vilket är riktigt starkt. Dessförinnan bröt man Houston Rockets svit på tio raka matcher (!). En het kamp att hålla ett extra öga på är duellen mellan Lillard och Kawhi, nästan så att det vattnas i munnen..

Hur som helst, solklar skillnad på dagsformen i båda lagen. Portland helt under isen med åtta förluster på de nio senaste, San Antonio med åtta segrar på de tio senaste. Inga siffror som ljuger direkt, och det är lättförståeligt att tvåan till 1,71 är ett riktigt bra spel inatt. I vanliga fall brukar ett lag prestera som bäst på hemmaplan, för San Antonios del är det dock på resande fot man plockat de flesta vinsterna, eller vad sägs om 15 vinster av 17 möjliga? Lycka till vid rygg!