Match: Swansea-West Ham | (Premier League) | Speltips: X2| Odds: 1,62 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Coolbet

Efter några dagars uppehåll pga utbudet så är vi nu tillbaka mer laddade än någonsin för att spela in lite cash!

Jag tycker att Swasea sett på tok för dålig ut under säsongen och man kan ibland vara tragiskt dåliga. Man har förlorat 3 av de 4 senaste matcher och det med stor marginal. Man har förlorat mot Tottenham med 5-0, West Brom med 3-1 och Middlesbrough senast med 3-0. Inte konstigt att man ligger i botten av tabellen och jag tror man kommer ligga kvar där resten av säsongen om man inte får igång någonting väldigt snart. De matcher jag sett har varit under all kritik och inte minst försvarspelet som ibland kan vara i usel nivå.

West Ham har heller inte presterat i år och ligger egentligen inte jättelångt ifrån bottenlagen. Skillnaden mellan lagen är dock att West Ham oftast spelar på en mer jämn nivå och har en rätt hög högsta nivå. Nu har man dessutom tre raka matcher med poäng, oavgjort borta mot Liverpool och segrar mot Hull samt Burnley. Det känns som att eventuellt West Ham har något på gång och förhoppningvis kan man bygga vidare på de senaste matcherna.

Det känns rätt oklart ifall West Ham klarar av att plocka tre poäng idag me jag har samtidigt minst lika svårt att se att man förlorar. Oavgjort känns som det allra mest troliga men eftersom jag inte vågar spika krysset så kör jag istället på X2 till 1,62x pengarna hos Coolbet. Mycket fint!

Alla nya spelare får 100% i bonus upp till 1000 kr hos Coolbet