Match: Salzburg-Dinamo Zagreb (Champions League) | Speltips: BLGM | Odds: 1,85 | Spelstopp: 20:44| Spelbolag: Bethard

Riktig tung dag igår, det börjar med att Roma fullständigt gör bort sig och ger egentligen bort en möjlig CL-plats. Jag gav upp hoppet rätt fort angående denna matchen och hoppas istället på Celtic matchen, det funkade dock inte heller. Celtic blev nollade (trots att man gjorde 5 mål hemma) och hade H.Beer Sheva gjort ett mål till skulle Celtic ha blivit utslagna.

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard

Idag testar vi återigen 1×2 marknaden och Champions League kvalet, överlag tycker jag dagens matcher är riktigt svåra och det blir nog tufft att sätta full pott. Jag ska dock ändå försöka och jag börjar med Salzburg-Zagreb som möts under onsdagskvällen som lär bli ett riktigt tufft möte.

Salzburg verkar vara väldigt starka för tillfället, endast en förlust på de 15 senaste matcherna och då har man mött flera väldigt bra lag. I den nyligen startade ligan i Österrike har det även där gått helt okej och man har efter fem matcher skrapat ihop 10 poäng.

Dinamo Zagreb går även dom som tåget i ligan och har på sex matcher tagit hela 16 poäng, på det ligger man på en andraplats. Man gör oftast alltid flera mål men har även en tendens att släppa in ett par mål emellanåt. Därför tror jag att det även idag blir målrikt mellan lagen och jag tror båda lagen kommer gå framåt för att ta hem segern.

Lagen har innan mött varandra fem gånger och det som sticker ut är att båda lagen gjort mål i alla möten. Nedan finner du lite statistik:

Dinamo Zagreb-Salzburg: 1-1
Dinamo Zagreb-Salzburg: 1-5
Salzburg-Dinamo Zagreb: 4-2
Dinamo Zagreb-Salzburg: 1-2
Salzburg-Dinamo Zagreb: 1-1

Som ni ser finns det ett tydligt mönster i alla matcher, ofta målrikt och båda lagen gör mål. Matcherna har spelats relativt nyligen och då tror jag att statistiken kan vara betydande för matchens utgång ikväll. Jag testar BLGM till 1,85x pengarna hos Bethard!

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard