Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wycombe är tabelljumbo i Championship.

  • Närmast vann Tottenham mot Sheffield med 3-1.

  • Tottenham är femma i Premier League.

  • I ligacupen vann Tottenham med 2-0 över Brentford, topplag i Championship.

  • Tottenham har en bred trupp och trots väntad rotation råder det klasskillnad.

Jumbon får det tufft

I fjol stod Wycombe för en sensationell säsong i League One. Efter 133 års väntan tog man första gången i klubbens historia klivet upp till Championship. Föga förvånande har klubben från sydöst fått det tufft i den hårdnande konkurrensen, och efter halva säsongen spelad är man sist i tabellen. I FA-cupen har det gått bättre för Wycombe, som närmast, i cupens tredje runda, besegrade Preston med hela 4-1. Nu väntar en betydligt tuffare uppgift för Wycombe, när man på måndag ställs ställs mot Tottenham. Här ser vi skrällchanserna som väldigt små.

Wycombe är som sagt ett bottenlag i Championship, och på andra sidan planhalvan väntar ett topplag i Premier League. Här kommer klasskillnaden bli tydlig, och bortasegern känns ganska given. Wycombe får snarare rikta in sig på att hålla nere siffrorna. Med 34 insläppa mål på 23 matcher, imponerar inte Wycombes defensiva spel.

Bra reserver

Tottenham lär vila en del nyckelspelare under måndagskvällen, trots detta kommer man ställa upp med en betydligt bättre elva än Wycombe. Spelare som Gareth Bale, Carlos Vinícius och Lucas Moura är förväntade att starta. Om matchen inte skulle utvecklas till Tottenhams fördel lär både Son och Kane vara redo på bänken. De sistnämnd behöver inte många minuter på planen för att skapa oreda hos motståndarlaget

Senast lagen ställdes mot varandra var Wycombe nära att stå för en jätteskräll. Då, för fyra år sedan, hade Wycombe ledningen ända fram till den 83:e minuten. I slutminuterna visade Tottenham klass och vände matchen till sin fördel. Med detta i bakhuvudet lär inte Tottenham underskatta Wycombe. Även om Tottenham är femma i Premier League har man under säsongen fått utstå en del kritik. Med tanke på detta har man inte råd med ett fiasko i cupen.

Vårt spel inför måndagens match blir Tottenham -1. Spelet sitter om Tottenham vinner med två mål eller fler!

Speltips.se ger tipset:

Tottenham -1 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/1 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.