Daniel Jacobsson|24 oktober, 2022, 11:58

Jag väljer att spela på PSG i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Klasskillnad.

  • Lionel Messi har hittat rätt den här säsongen, öser på i PSG:s offensiv med Mbappe och Neymar.

  • På hemmaplan skall PSG kunna återskapa de tre målen man gjorde mot Maccabi Haifa på bortaplan.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Överlägsna

PSG släppte visserligen in en boll på resande fot mot Maccabi Haifa, men spelmässigt och allt sånt där var fransmännen numret större även när defensiven skulle sättas. Nu väntar hemmamötet mot israelerna och då skall det vara ännu tydligare att Paris-laget är bättre. Jag förväntar mig rejäl klasskillnad under tisdagskvällen, för det är fortsatt mycket att spela för hos hemmalaget. PSG behöver vinna den här matchen för att säkra avancemang till slutspel och i den avslutande omgången gäller det att säkra förstaplatsen. Två segrar som gäller och då kommer det bästa möjliga laget ställas på banan.

I fredags körde man över Ajaccio på bortaplan och då var Lionel Messi och Kylian Mbappe i farten på nytt. Neymar saknades senast men skall vara spelklar inför det här mötet. Den otroliga trion längst fram kommer betyda seger för PSG i det här mötet och frågan är bara hur stor segern blir och inte om det blir. Maccabi Haifa kunde stoppa och till och med vinna mot Juventus senast, men det är ett motstånd som inte alls har samma form som fransmännen i dagsläget, dessutom är israelerna betydligt starkare på hemmaplan. PSG -2,5 klickas under tisdagen.

Tuff resa

Israel till Frankrike och Parc des Princes i Paris. Här kommer Maccabi Haifa med en seger mot storklubben Juventus i ryggen, en seger som man tog på hemmagräs och som gör att man blandat sig i kampen om tredjeplatsen och Europa League-slutspel. Det kommer dock inte bli några poäng i den här matchen, men när Maccabi Haifa avslutar gruppen på hemmaplan mot Benfica har man ett gyllene läge att knipa viktiga poäng. Maccabi Haifa fortsätter vara ett vinnande lag i den inhemska ligan och det bygger självförtroende, men mot lag som PSG har man inte mycket att hämta på resande fot.

En läropeng, fin möjlighet att skapa ett rykte och allt det där. Maccabi Haifa tjänar mycket på den här matchen trots att det inte blir några poäng. Den här matchen prioriteras för hårt av hemmalaget för att gästerna skall ha någon bra chans att skrälla. PSG behöver vinna för att ha ett bra utgångsläge inför Juventus-mötet i omgång sex. PSG vinner med tre bollar och stänger ner Maccabis offensiv/omställningsspel med Kimpembe, Ramos och Marquinhos.

fotboll, champions league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
PSG - Maccabi Haifa
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.