Jag väljer att spela på Halmstad Asian +1. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • På sina två inledande matcher har Halmstad endast släppt in ett mål.

  • Norrköping såg totalt uddlösa ut i matchen mot Djurgården.

  • Halmstad har redan slått ett förväntat topplag (Häcken 1-0).

  • Norrköping har gjort blott gjort ett mål på sina två inledande matcher.

  • Gästerna kommer först och främst gå in för att stänga ner matchen.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Halmstad Asian +1 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Pressat hemmalag

Inför den allsvenska säsongen tippade många Norrköping som en utmanare till SM-guldet. Två omgångar senare är känslan att Norrköping snarare får kämpa för att lösa en Europaplats. I hemmapremiären mot Sirius fick Norrköping endast med sig en pinne och senast blev man totalt överkörda av Djurgården. Även om förlustsiffrorna endast skrevs till 1-0 var det ett rejält utspelat Peking som åkte hem till Östergötland utan poäng. I den första halvleken var känslan att Norrköping knappt var över på Djurgårdens planhalva. Oroväckande inledning för Norrköpingsupportrarna som alltid har stora förväntningar på sitt lag.

Efter de två inledande matcherna är det ett pressat hemmalag som välkomnar Halmstad till Norrköping. Peking får ses som favoriter men undertecknad tror det kommer bli en jämn match där Norrköping kommer få kämpa hårt för att bryta ner gästernas försvar. Norrköpings anfallsspel har inte imponerat och på andra sidan planhalvan väntar ett defensivt Halmstad som inte är rädda för att backa hem. Vi tror Norrköpings får det fortsatt svårt och klickar i Halmstad Asian +1!

Stabila bakåt

Halmstad fick en flygande start på säsongen när man besegrade Häcken med 1-0. I den andra omgången kammade Halmstad noll efter en jämn och länge mållös match mot Sirius. Matchen såg länge ut att sluta med delad poäng men med fyra minuter kvar av ordinare speltid tog Sirius ledningen. Tungt för Halmstad att åka hem utan poäng men prestationmässigt gör man inte en jättedålig match. Det känns som att Halmstad har hittat sin väg och det bör vara en fotboll som håller dem kvar i allsvenskan. Man är väldigt stabila bakåt men saknar lite finnes och tyngd i anfallsspelet. När man möter topplagen lär man kunna skrälla till sig poäng, precis som i premiären mot Häcken.

Som nykomling är Halmstad såklart underdog men att man åker hem till Halland med poäng från söndagens match är långt ifrån osannolikt. Vi klickar i Halmstad Asian +1. Spelet sitter om Halmstad vinner eller spelar oavgjort. Förlorar Halmstad med uddamålet så får vi tillbaka vår insats. Det känns som en trygg gradering, om Halmstad förlorar tror vi inte att siffrorna rinner iväg!

fotboll, allsvenskan
|
units: 3/5 - spelstopp: 15:00
Norrköping - Halmstad
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.