Match: Portland Trail Blazers-New Orleans Pelicans (NBA) | Speltips: Pelicans +8,5 | Odds: 1,53 | Spelstopp: 04:00 | Spelbolag: 10BET

Portland Trail Blazers och New Orleans Pelicans drabbar samman inatt, och förväntar mig ett mycket jämnt möte.

Att spela på New Orleans på sistone har verkligen lönat sig, det kan min kassa vittna om. Laget inledde säsongen katastrofalt, men nu har man verkligen vaknat till. Fyra raka segrar har man inför kvällens drabbning, och totalt fem vinster på de sex senaste matcherna. Mycket starkt av Anthony Davis och company. Inatt gästar man Portland Trail Blazers och känslan säger att gästerna kan bjuda upp till kamp, speciellt med tanke på hur bra man spelat de senaste veckorna.

Om gästernas form är bra, så är hemmalagets form mycket sval för tillfället. Fem förluster har det blivit på de sex senaste matcherna, fyra förluster har förvisso kommit på bortaplan, men tycker även spelet på hemmaplan sett lite svajigt ut även om det är hemma man plockar de flesta vinsterna. Jag menar, 124-121 mot Phoenix och 122-120 mot Sacramento är inte övertygande resultat direkt. Med tanke på lagets svaga form tror jag man kan få problem inatt när ett betydligt formstarkare New Orleans kommer på besök. Blir väldigt jämt.

Att New Orleans ska täcka +8,5-handicaplinan, det är taget alla dagar i veckan till ett rimligt dubbelvirke-odds. Lycka till vid rygg!