Match: Golden State Warriors-Minnesota Timberwolves (NBA) | Speltips: Golden State över 28,5 första quartern | Odds: 2,00 | Spelstopp: 04:30 | Spelbolag: 10BET

Har hittat ett ruskigt fint spel i mötet mellan Golden State Warriors och Minnesota Timberwolves, poängspelet i första quartern.

Golden State har hittat formtoppen, inget snack om saken. Igår blev det en ny Lakers-kross och det var lagets tionde raka seger, en kommentar känns nästan överflödig. Spelar hemmalaget som de gör just nu är det bara Cleveland som kan hålla jämnt skägg, och frågan är om inte en repris av fjolårets final är att vänta.. Hur som helst så är det en bit kvar, och det är en match i taget som gäller. Inatt tar man emot Minnesota Timberwolves hemma i Oracle Arena och det ska mycket till om man inte ska plocka elfte raka segern. Dock har jag istället för 1X2-spelet hittat ett ruskigt fint spel i första quartern, att Golden State ska sätta minst 29 poäng ser jag som skrivet i sten. Visst kan alla lag få en kalldusch till matchöppning, men detta Golden State inleder redan med femmans växel redan från start, det vet vi om. Offensiven är enligt mig ligans bästa och jag tror man fixar biffen.

Minnesota skrämmer inte mig, man förlorar allt för ofta och jag tror inte man lyckas upprepa förra säsongens bedrift, att plocka en seger borta mot Golden State. Här blir det åka av.

Golden State över 28,5 poäng i första quartern hugger jag till 1,80, lycka till vid rygg!