Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sevilla är mållösa i tre raka matcher.

  • Två formsvaga lag som inte lyckas få med sig resultat.

  • Sevilla har snittat ett mål per match under de fem senaste, där man löst spelet i alla matcher.

  • Rennes har tre raka utan vinst och har heller inte sett farliga ut framåt.

  • Två lag med starka defensiver, även om man inte riktigt visat upp det hittills.

Mållösa i tre raka

Med Chelsea och Krasnodar som övriga lag i den här gruppen är det mycket som står på spel i mötena mellan Sevilla och Rennes. Alla lag ligger på ett poäng efter första gruppmatcherna, så läget är vidöppet än så länge. Här vill man verkligen inte förlora även om tre poäng hade suttit oerhört fint för båda lagen. Sevilla går in som stora favoriter här men man lär få det tufft. Lagets långa förlustfria svit kom till ett slut när man förlorade mot Granada i ligaspelet och sedan dess har man inte lyckats hoppa tillbaka på vinnarspåret. 0-0 mot Chelsea är ett godkänt resultat men nu senast förlorade man mot Eibar.

Sevilla har nu gått tre raka matcher utan att göra mål, något vi sällan får se från detta lag som normalvis producerar framåt. Sevilla har däremot sett stabila ut defensivt, ett insläppt mot Barcelona och man höll nollan mot Chelsea. Totalt sett har Sevilla snittat ett mål per match under de fem senaste, där man löst vårt spel i alla matcherna.

Viktiga poäng på spel

Med tanke på Sevillas form inför matchen bjuds Rennes på ett väldigt bra tillfälle att få ut någonting positivt här, men även Rennes har stött på stora problem på sistone hemma i Frankrike. Rennes inledde sin säsong i Ligue 1 väldigt fint men nu är man inne i en formsvacka. Blott en vinst på fem matcher, med krysset mot Krasnodar förra veckan inräknat. Nu senast blev det förlust på hemmaplan mot Angers. Vi har alltså två formsvaga lag som ställs mot varandra på onsdag.

Rennes har visserligen bjudit på en del mål på senaste men här råder det andra omständigheter jämfört med hemma i Frankrike. Nu ställs man mot ett Sevilla vars defensiv är det stora utropstecknet i lagbygget, samtidigt som spanjorerna ser allt annat än ostoppbara ut framåt. Rennes löser vårt spel i tre av de fyra senaste matcherna.

Speltips.se ger tipset:

under 2,5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/10 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.