Match: Ljungskile-AFC United (Superettan) | Speltips:  | Odds: 2,50 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: LeoVegas

Hemmalaget Ljungskile går otroligt tungt i Superettan, kanske är den stora tiden för det lilla samhället snart över? Det har visserligen hänt förr att man trillat ner för att sedan tagit sig upp igen men det är väldigt svårt, titta bara på Landskrona, GAIS, Trelleborg med flera. Nu ligger Ljungskile på nedflyttningsplats, tre poäng upp till säker mark, inte ett helt omöjligt uppdrag men formen ser inte bra ut. Tre raka förluster numera och med målskillnaden 7-4, då har man iförsig mött bra lag men trenden har varit ihängande säsongen igenom. Dock har man fått in ett par nya spelare nyligen, vet dock ej om dom är spelklara redan men vad jag vet ska det inte vara några spelare med några större meriter. Numera har man dessutom hela 6 raka förluster. Nä, detta blir svårt.

AFC United ligger desto bättre till på sin fjärdeplats med 37 inspelade poäng, man ligger skuggande bakom Sirius på kvalplatsen som endast har ett poäng mer. Formen på slutet har varit lite tveksam men idag bör man ha en väldigt god chans att ta tre poäng då man möter Superettans strykgäng.

AFC ligger strax bakom de ledande lagen i serien och man vet att vid en vinst ikväll så tar man ytterligare ett steg närmare Allsvenskan. Truppen innehåller mycket kvalité och trots att formen varit sviktande mot slutet så tror jag utan tvekan att det blir en seger idag. Ljungskile har hela 6 raka förluster och krisen blir allt större, tyvärr lär det nog bli Division 1 för deras del under nästa säsong. Vi testar raka tvåan!