Axel Olsson|28 mars, 2024, 10:26

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Southampton öser in mål, men är samtidigt ganska sårbara bakåt.

  • Middlesbrough har en fin form och besegrade Southampton i det förra mötet.

  • Southampton har löst BLGM-spelet med råge i sex av deras sju senaste ligamatcher.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Underhållande matcher

Southampton är gjutna i kvalet till Premier League, men de ska inte ge upp på topp 2 heller. Leicester har nämligen hamnat i en formsvacka och Southampton har spelat två matcher färre än de andra toppkonkurrenterna. De har fortfarande en chans att klättra till den absoluta toppen. Russel Martins gäng spelar en sevärd fotboll och det bjuds ofta på underhållande matcher.

The Saints är inte rädda för att satsa framåt, vilket ofta syns i resultatkolumnen. De gör mycket mål framåt, men är samtidigt ganska sårbara bakåt. Southampton har löst vårt BLGM-spel med råge i sex av deras sju senaste ligamatcher. Precis innan landslagsuppehållet mäktade de med åtta mål på två ligamatcher. De har fullt fokus på en ny trepoängare och nöjer sig inte med krysset mot Middlesbrough. Hemmalaget kommer att gå för det och vi tror på ännu en målrik historia!

God form innan uppehållet

Middlesbrough har inte varit tillräckligt bra för att ingå i topp 6 just nu. De är dock tillräckligt nära tabellsexan för att ha en fortsatt chans på kvalet till Premier League. Det är sju poäng upp till Norwich med åtta omgångar kvar att spela, det är alltså inte omöjligt att slå sig in i topp 6. Middlesbrough hade en väldigt fin form innan landslagsuppehållet, om de bygger vidare på denna kan det bli en spännande avslutning.

Med tre segrar och ett kryss i deras fyra senaste, samt ett starkt resultat från det tidigare inbördes mötet, har de absolut en chans att såra Southampton. I hemmaborgen slutade det med en 2-1 seger till Middlesbrough. Carrick har gjort lite förändringar sedan dess och på senaste har laget spelat med två tydliga anfallare. Forss och Latte Lath har bildat anfallsduo och gjort det väldigt bra under den närmaste tiden. Gästerna kan absolut såra ett Southampton som fyller på med många spelare i offensiven.

fotboll, Championship
|
units: 3/5 - spelstopp: 16:00
Southampton - Middlesborugh
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.