Axel Olsson|28 mars, 2024, 10:26

Jag väljer att spela på Leeds först till 2 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Leeds besitter en riktigt stark anfallsuppsättning.

  • Leeds har en otrolig ligaform. 12 segrar och en oavgjord i deras 13 senaste.

  • Watford har varit ett av ligans sämsta hemmalag den här säsongen.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 6x, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Ovissa tider

Watford vilar tryggt i mittenskiktet av tabellen och det kommer varken bli något kvalspel uppåt eller nedåt. Att befinna sig i ingenmanslandet är dock en placering som Watford inte är nöjda med. Missnöjet har varit tydligt och därmed fick till slut Valerien Ismael sparken. Fransmannen tog över förra sommaren och därmed blev det knappt ett år på den här tränarposten.

Det är inte särskilt många omgångar kvar av säsongen, därför har klubben valt att ta in en interim-tränare, innan de hittar sin långsiktiga lösning. Det är den förre detta spelaren Tom Cleverely som har tagit över tillfälligt. Han fick sig en fin start med en 0-1 seger mot Birmingham. Det var dock en match där Watford borde ha blivit straffade bakåt, deras hållna nolla var inte rättvis. Watford har varit riktigt svaga i hemmaborgen under den här säsongen. De är faktiskt ett av de sämsta hemmalagen i hela Championship. Hemmaformen är kass och med det färska tränarskiftet, blir det tufft för ett ovisst Watford att ta sig an serieledarna Leeds.

Ett självklart topplag

Toppstriden i Championship har blivit ruskigt jämn och det ser ut att bli en nervkittlande avslutning. Leicester hamnade i en formsvacka, något som både Leeds och Ipswich Town utnyttjade. Dessa två har kommit ikapp Leicester i tabellen, Leeds har till och med tagit över serieledningen, dock har de spelat en match mer. Vi är övertygade om att Leeds har det som krävs för att ro uppflyttningen i hamn.

De har en riktigt stark anfallsuppsättning där flertalet spelare bidrar till målproduktionen. Formen har varit otrolig, med 12 segrar och en oavgjord i deras 13 senaste ligamatcher. Gästerna har stått för briljanta insatser och hade mycket väl kunnat vinna med ännu större siffror än vad dem har gjort. Med den kvaliteten Leeds besitter tror vi att Farkes gäng tar tag i taktpinnen mot Watford. Senast dessa två möttes vann Leeds med hela 3-0 och det var en tydlig klasskillnad mellan dem.

fotboll, Championship
|
units: 3/5 - spelstopp: 21:00
Watford - Leeds
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.