Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/9 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tre raka matcher mellan lagen.

  • Mourinho lär inte satsa allt offensivt direkt.

  • Tottenham saknar viktiga spelare.

  • Chelsea har Edouard Mendy spelklar, kan få chansen direkt.

  • Underspelet här känns givet, två lag som inte kommer ta stora risker.

Förstora underdogs

Att Tottenham står i hela 4.00 på hemmaplan mot Chelsea i en cupmatch är för mig väldigt förvånande – trots detta siktar vi in oss på andra spel. Som Chelseasupporter har man tydliga tankar om hur den här matchen kommer matchas från José Mourinho, nuvarande Tottenham coachen. Det kommer inte bli någon bländande offensiv från start till mål, utan man kommer vara ganska lågt ställda om man tror rätt på förhand. När man dessutom saknar viktiga kuggar i det offensiva spelet, så lär man heller tappa en, eller två klara målchanser i matchen.

Spelet vi klickar blir därmed underspelet, och det höga underspelet (under 3.5 mål) eftersom jag tror att matchen trots sin taktiska del kan innehålla mål. Vi erbjuds ett fint odds även där och vi klickar det direkt. Tottenham och Chelsea i cupen blir en match som är tightare än vad den blir öppen. Tottenham med större chans än vad spelbolagen tror och jag har en känsla av att det kommer gynna vårat spel.

Tuff period

Trots Barnsley (6-0) och West Brom-upphämtningen senast så har Chelsea mycket att jobba på innan det här blir ”the real deal” den här säsongen. Laget har saknat stäm i det mesta defensivt, och till och med när Thiago Silva gjorde sin första 90-minutare fanns det mycket att påpeka efteråt. Nu har man fått nye målvakten Edouard Mendy spelklar, det blir något av det sista möjliga hoppet defensivt, innan man får fundera på vad som är fel – om det inte är spelarmaterialet. Chelsea kommer inte vinna någon liga den här säsongen, utan får på sikt jobba för att ta steg för steg och utveckla dessa unga talanger, både från egna led och utifrån.

De positiva bitarna kommer eftersom, när nyckelspelare fortsatt är utanför truppen går det ännu inte att håna allt för mycket. Den senaste matchen mot West Brom hade sina nackdelar, men upphämtningen är imponerande. Det är något att jobba på, och jag tror att Tottenham i cupen blir en viktig match för Chelseas säsong framöver. Det här blir en tight match, där lagen är betydligt jämnare för tillfället, än vad oddsen visar. Lagens tränare lär matcha starka startelvor.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/9 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.