Match: Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers (NBA) | Speltips: Cleveland | Odds: 1,74 | Spelstopp: 01:05 | Spelbolag: 10BET

Säsongen rullar vidare för de regerande mästarna Cleveland Cavaliers, som gästar Air Canada Center natten till lördagen när man ställs mot Toronto Raptors.

Toronto vann öppningsmatchen mot Detroit Pistons senast med 109-91, och det var stjärnan DeMar DeRozan som med sina 40 poäng stal showen och blev förste någonsin att sätta 40 poäng i en premiärmatch, tidigare rekordhållare var Vince Carter med sina 39 mål år 2003. För Clevelands del hade man inga som helst problem med att besegra New York Knicks på hemmaplan, siffrorna skrevs till 117-88 trots att LeBron, som satte 19 poäng, vilade stora delar av matchen. Kyrie Irving passade då på att stå för en riktigt stark insats, och med sina 29 poäng och fyra assist var han en stark bidragande faktor till Cleveland första seger för säsongen. Cleveland satte hela 13 tre-poängare mot Knicks, och med en utvilad LeBron och en formstark Irving tror jag Toronto står inför ett riktigt jobbigt test.

Lagen möttes i play-off-slutspelet förra säsongen, då vann Cavaliers matchserien med 4-2 totalt innan man gick vidare och vann finalen mot Golden State. Här ser jag Cleveland som självklara favoriter, och till 1,74 tvekar jag inte. Toronto är ett starkt hemmalag och det blir absolut ingen enkel match, men är man i den formen Cleveland är i så är det svårt att gå emot. Regerande mästare, en perfekt inledning på säsongen, en Irving som vill visa att han är med och utmanar om MVP-titeln på allvar och en LeBron James som kommer göra det han är bäst på. Lycka till vid rygg!