Match: Lorient-Rennes | (Ligue 1) | Speltips: X2 | Odds: 1,60 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Jag tror mig ha funnit dagens finaste spel och nedan så kan ni läsa varför jag anser det vara så stabilt.

Hemmalaget Lorient ligger allra sist i tabellen och har ynka 8 poäng efter 14 spelade matcher vilket gör att läget börjar se riktigt illa ut redan nu för laget. Även fast man inte varit helt underlägsna i alla matcher så räcker man inte fram och förlusterna har radats upp. På de senaste 10 matcherna har man endast tagit 1 seger och den kom mot Lyon, något man kanske inte trodde skulle ske. Men så som det sett ut hittills så lär man utan tvekan vara en av de främsta kandidaterna till att skeppas ut ur Ligue 1 om inte något förändras drastiskt.

Rennes som dagens bortalaget heter är det helt motsatta i både form och tabelläge. Man ligger för närvarande på en fjärdeplats i tabellen och har sett mycket stabila ut för att vara Rennes så här långt. Man har endast förlorat 2 av de 10 senaste matcherna varav en av dessa förluster kom mot giganterna PSG. Det enda som oroar något är att man nyligen fått skador på mittfältaren Yoann Gourcuff och forwarden Wesley Said som båda stått för 2 mål var under årets säsong.

Idag får vi 1,55-1,60x pengarna hos Coolbet (beroende på när ni lägger spelet) på X2 vilket jag tycker är fantastiskt bra. Med tanke på hur det sett ut för lagen så ska spelet utan tvekan vara ett av dagens bästa både vad det gäller träffchans och odds. Jag finner det relativt otroligt att Lorient skulle plocka en trepoängare här mot ett såpass formstarkt och bra Rennes.

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet