Match: Toronto Raptors-Philadelphia 76ers (NBA) | Speltips: Toronto över 27,5 första quartern | Odds: 1,80 | Spelstopp: 01:30 | Spelbolag: 10BET

Toronto Raptors och Philadelphia 76ers drabbar samman inatt och jag håller med oddsen, detta lär bli en komfortabel hemmaseger. Frågan är om hemmalaget löser poänglinan i första quartern, jag har en stark känsla på att man löser det.

Ett spel jag fastnat för på sistone är poängspelet i första quartern, fem av fem spel har suttit och vi hoppas fortsätta på den inslagna vägen. Vi blickar mot nattens match, Toronto är ett av seriens absolut poänggladaste lag, både ur ett offensivt men även defensivt perspektiv. Och man ställs mot ett 76ers som kommer från tre raka förluster, och som allmänt ståt för en svag säsong. Här tror jag på en rätt så bekväm hemmaseger, och jag tror Toronto löser 27-5-poänglinan i första quartern. DeMar DeRozan ser fortsatt het ut, och ett poängsnitt på 30,2 poäng/match efter 16 spelade matcher är ingen statistik att leka med. Toronto är inte alls obekanta med att rivstarta matcher tidigt, och mot ett svagt Philadelphia som släppt in minst 100 poäng i nio av de tio senaste matcherna tror jag ledningen kan bli stor tidigt i matchen.

Toronto över 27,5 poäng i första quartern är ett fint spel. Lycka till vid rygg!