Speltips:

Jag väljer att spela på Marseille, insatsen tillbaka vid oavgjort. Min investering i detta spel blir 2/5 units!

Spela här på:

Marseille, insatsen tillbaka vid oavgjort hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Marseille har fyra raka segrar.

  • Angers förlorade deras senaste match med 3-1 mot Nice.

  • Angers placerade sig på en 13:e plats i fjol.

  • Marseille har gjort mål i fem raka matcher.

  • Spelet har suttit i de sju senaste matcherna lagen emellan.

Succé under hösten för hemmalaget

Angers som i fjol placerade sig på en 13:e plats i Ligue 1 har fått en bra start på säsongen och efter 15 spelade omgångar placerar man sig på en tredjeplats. Det ska dock nämnas att årets Ligue 1 är otroligt jämn och från plats tre till elva skiljer det endast tre poäng. Kommer Angers klara av att behålla sin fina placering i tabellen?

Undertecknad tror Angers får det svårt att vara med i toppen och kriga om Europaplatserna. Många av Angers poäng spelades ihop de första omgångarna när man vann fem av de sju inledande matcherna. De senaste omgångarna har man haft det betydligt tuffare och på de nio senaste matcherna har man endast tagit två segrar.

Närmast kommer Angers från förlust på bortaplan mot Nice med 3-1.

Giganten har åter hittat formen

Marseille fick en svag start på säsongen och efter två spelade matcher stod man endast på ett poäng. Efter de två inledande matcherna höjde man sig och med kniven mot strupen tog laget tre raka segrar. Glädjen varade inte länge för efter de tre segrarna spelade giganten fem matcher utan att ta en enda seger. Det har med andra ord varit en höst för Marseille där formen pekat åt alla håll.

Efter formsvackan ser det nu ut som att Marseille fått upp farten på riktigt och i fredags tog man sin fjärde raka seger när Brest besegrades på hemmaplan. Förutom att det var Marseilles fjärde raka seger så var det även för fjärde matchen i rad man gjort över 1.5 mål. I skrivande stund är man endast fem poäng bakom PSG som vunnit den franska ligan sex gånger på de sju senaste åren. Kan Marseille utmana Paris om ligatiteln i år? Även om Marseille de senaste omgångarna sett starka ut ska det väldigt mycket till för att man ska kunna ta hem Ligue 1 före Paris.

Undertecknad ser Marseille som favoriter att vinna mot Angers på tisdag men väljer att lägga till insatsen tillbaka vid oavgjort. Angers är trots allt just nu ligans tredje bästa lag och har de en bra dag på jobbet kan de mycket väl stå upp mot Marseille. Om vi kollar på tidigare matcher lagen emellan så har Marseille varit dominanta. Senaste segern för Angers mot Marseille var för åtta matcher sedan.

Speltips.se ger tipset:

Marseille, insatsen tillbaka vid oavgjort hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.