Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • AIK har usel form och fyra raka förluster.

  • AIK löser spelet i åtta av de tio senaste matcherna.

  • Kristianstad löser spelet i sju av de tio senaste matcherna.

  • Kristianstad är med länge i många matcher, men har förtvivlat svårt att vinna.

  • AIK:s bäste målskytt Max Lindholm är avstängd och missar matchen.

Under isen

Vad som har hänt med AIK de senaste fyra matcherna får ses som ett mysterium, men det faktum som gäller är att man är helt under isen och har fyra raka klara förluster. Det inleddes borta mot Almtuna, där man blev nollade. Detta följdes upp av två bedrövliga insatser mot Väsby och Timrå, där Timrå vann med hela 8-0 på Hovet! Sanslösa siffror. Björklöven vann sedan av bara farten och nu ställs man inför en match där seger är vitalt och jag tror det kan ha satt sig i skallen hos AIK-spelarna.

Vårt spel löser man i åtta av de tio senaste matcherna, där man vid sex tillfällen förlorat och vid ytterligare två tillfällen endast vunnit med uddamålet. Ger värde till spelet att AIK kan vinna med uddamålet här och ändå lösa vårt spel. AIK saknar också i den här matchen Max Lindholm, en av lagets viktigaste forwards och också lagets bästa målskytt. Lindholm som är avstängd, är ett avbräck som vi hoppas avspeglar sig i målprotokollet.

Med i matcherna – men har svårt att vinna

Den stora anledningen till att jag tycker det finns stort värde i det här spelet är Kristianstads förmåga att vara med länge i matcher och när nu motståndaren saknar form så tror jag man så kommer vara även i den här matchen. Kristianstad löser spelet i sju av de tio senaste matcherna och då står man endast som segrare i tre av dessa matcher. Man är med länge i matcherna, men har så stora problem att vinna matcher och därav ligger man där man ligger i tabellen. Ska man klara sig undan negativt kval lär man i stort sett vinna varje match som återstår och varför åtminstone inte ge det en chans här?

Ny i laget är unge kanadensaren David Levin som gett en ytterligare dimension till anfallsspelet och som är viktig i Kristianstads anfallsspel. Hittills snittar han en poäng varannan match vilket får ses som bra i ett Kristianstad som har förtvivlat svårt att göra mål. Levin kanske inte kan vara skillnaden mellan lagen här, men han är tillräckligt bra för att vara skillnaden på att vårt spel sitter eller inte. Ett tidigt mål från Kristianstad vore bra för spelet, då skulle AIK ha mycket att tänka på.

Speltips.se ger tipset:

Kristianstad +1,5 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.