Daniel Jacobsson|29 mars, 2024, 16:13

Jag väljer att spela på bortalaget i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Malmö har en trupp som klassas som den bästa genom tiderna i Allsvenskan.

  • Malmö slog Norrköping i cupen, då skrevs siffrorna till 5-2.

  • Frågetecken kring IFK Norrköping i år. Vart står laget?

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Frågetecken

Premiärdags i Allsvenskan när IFK Norrköping tar emot den stora guldfavoriten Malmö FF under påskafton. Peking har blandat och gett under försäsongen. I och med det är det väldigt svårt att sia om vart laget står inför säsongen. Christoffer Nyman och Arnor Traustason kommer att dra ett stort lass även i år. Norrköping mötte Malmö i cupen för några veckor sedan och fick smaka på hur det kan se ut den här säsongen. Motståndarna ägde det mesta i den matchen och Peking fick knappt låna bollen, trots detta lyckades man göra två bollar. Siffrorna blev större i slutet av matchen när Peking inte orkade hänga med längre.

Det är just över det stora hela som jag tror blir avgörande här. Faktorer som att gästerna och även guldfavoriterna har en bredd som är skrämmande stark och bra. Det såg man inte minst i cupmötet när MFF slängde in Taha Ali i slutet av matchen, som gjorde vad han ville för Daniel Eid. Det återstår att se vad man har tänkt annorlunda efter den matchen, men jag tror att Andreas Alms matchplan kan gå åt skogen oavsett vad man gör.

Tidernas bästa lag – väll?

Pressen på Malmö FF inför årets säsong är enorm. Å andra sidan, det finns nog ingen press i världen som stoppar det här laget från ett guld om vi skall vara ärliga. Rubrikerna om att det här är ett av ligans bästa lag genom tiderna är redan skrivna och det är inte att neka. Henrik Rydström har fått ännu en försäsong med laget och dessutom förstärkt förra årets guldtrupp med Ricardo Friedrich, Jens Stryger Larsen och Erik Botheim. Tre nyförvärv som samtliga kommer göra skillnad. Nu har Malmö den starkaste målvaktsduon också.

En premiär är alltid en premiär men jag tror trots allting att Malmö är väl förberedda på vad som kommer här. Mot Norrköping har man redan spelat den här säsongen och man vet att det finns ett rejält övertag redan på förhand. Platinumcars Arena erbjuder konstgräs – vilket såklart är en sak som är negativt för Malmö. Eller negativt, men annorlunda från det första mötet mellan lagen på försäsongen. Slutsnackat om det här, klasskillnaden som finns mellan lagen i år kommer tala. Malmö vinner med två bollar och skulle det stanna vid en boll får vi insatsen tillbaka.

fotboll, allsvenskan
|
units: 4/5 - spelstopp: 15:00
IFK Norrköping - Malmö
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.