Till Supertipset

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Supercup-mötet senast blev målrikt, men utöver det har dessa matcher inte bjudit på speciellt mycket målkalas.

  • Spelet sitter i fem av de sex senaste mötena.

  • Spelet sitter i fyra av Barcelonas sex senaste matcher.

  • Spelet sitter i tre och vi får pengarna tillbaka i en av Atleticos fem senaste matcher.

  • Ställningskrig. Barcelonas bollinnehav är viktigt för spelet, kommer inte ha råd att förlora den här matchen.

Livsviktig match

Avgörs säsongen här, eller lyckas Barcelona övervinna pressen på sina axlar? Det återstår att se men jag tror att Lionel Messi fortsätter producera poäng i Barcelonas fördel. Bollinnehavet och matchbilden vill hemmalaget åt från minut ett, för att kunna styra utgångsbilden. Barcelona måste vinna den här matchen, när Real Madrid tagit kommandot i ligan med två poängs försprång. Här sätts man på prov mot landets tredje bästa klubblag, lyckas man så har man ett gyllene läge att hämta ikapp poängen.

Lionel Messi är i storform och assisterar sina lagkompisar match efter match. Här tror jag dock att han kliver fram och blir målskytt också, för att visa vilken spelare han är när det gäller som mest. Känslan är att Barcelona kan gå ut och göra den här matchen rätt ensidig. Laget är tvungna att vinna och då brukar man ta fram det bästa av hela laget. Under 3 Asian klickas eftersom jag tror att Barcelona kommer spela på en tidig ledning!

Tuff bortamatch

Atletico Madrid krigar på och kan förstöra Barcelonas gulddrömmar under tisdagen. Den sena kvällen kan betyda mycket för ligans utgångsläge, men vill Atletico Madrid verkligen hjälpa sin största rival att ta guldet? Det återstår att se, inte för att ett såhär stort fotbollslag skulle lägga sig i en sån här match, men oj vad det hade gjort ont i ögonen för laget om rivalen tog guldet. Atletico kommer med en mycket stark form i ryggen efter uppehållet. Fyra vinster och en oavgjord, samt en hel del formstarka spelare. En av dessa är Marcos Llorente, som imponerat som inhoppare i dessa matcher – lär få en startplats snart.

Atletico är som alla vet, ett lag som kan ställa till det för dom flesta storklubbarna. Inte minst Liverpool i Champions League, utan också Real Madrid och Barcelona i ligaspelet tidigare säsonger. Nu väntar nästa möte, där kraven är högt ställda på motståndarlaget. Förstör Atletico festen här? Under 3 Asian klickas i!

Speltips.se ger tipset:

Under 3 asian hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/6 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.