Till Supertipset

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus har vunnit fem raka matcher i ligan.

  • Genoa har förlorat sina två senaste hemmamatcher.

  • Spelet satt i senaste inbördesmötet när Juventus vann.

  • Botten mot toppen, Juventus är helt klart det starkare laget.

  • Ronaldo har hittat tillbaka till målformen och gjort mål i de två senaste matcherna.

Kampen i botten

Genoa står för värdskapet under tisdagen när Juventus gästar Stadio Luigi Ferraris. En väldigt svår match för bottenlaget Genoa på förhand där oerhört viktiga poäng står på spel för båda lagen. Genoa behöver poäng för att undvika bottenstriden samtidigt som Juventus slåss för Scudetton. Två omgångar av Serie A har spelats sedan omstarten, Genoa har spelat en match oavgjord och förlorat en. Hittills denna säsong har både Goran Pandev och Domenico Criscito noterats för sju mål, den sistnämnde behöver man klara sig utan i matchen mot Juventus.

Spelet vi väljer att klicka under tisdagen är att Juventus vinner matchen, bäst odds i skrivande stund hittas hos Unibet. Genoa har haft det tufft på hemmaplan de senaste matcherna, inför tisdagen har man två raka förluster på hemmaplan. Två raka förluster och nu väntar seriens bästa lag, det blir en för svår nöt att knäcka för hemmalaget.

Jakten på nionde raka

Den gamla damen som leds av Maurizio Sarri går mot sin nionde raka ligatitel. I skrivande stund leder man ligan och har på 28 matcher spelat ihop 69 poäng, detta gör att man har fyra poäng ner till jagande Lazio. Med nio omgångar kvar kommer det bli en ordentlig kamp om vilket lag i Italien som får lyfta titeln och titulera sig som mästare. Inför tisdagen står man inför en bortamatch där man är favoriter och på förhand helt klart är det bättre laget. Viktiga poäng står på spel när Lazio flåsar i nacken.

Jag tror att vi får se en matchbild där Juventus visar vilket lag som är bäst och håller för favoritskapet. Ronaldo har gjort mål i två raka matcher och målformen verkar vara tillbaka. Juventus har även med sig en Dybala som noterats nio mål den här säsongen, likt Ronaldo har Dybala gjort mål i två raka matcher. Juvetnus fortsätter på vinnarspåret och går för sin sjätter raka vinst i ligan!

Speltips.se ger tipset:

Juventus vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/6 kl 14.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.