Serie A rullar vidare och under måndagen drabbar Parma och Torino samman i den sjunde omgången. Hemmalaget har blandat och gett på senaste tiden medan Torinos striker Andrea Belotti är i god målform. Här finns det värde i att anfallaren slår till igen!

Match: Parma – Torino (Serie A) | Speltips: Andrea Belotti gör mål | Odds: @2.05 | Units: 1/5 | Spelstopp: 20:45

Rygga till 2.05 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Blandat och gett

Parma har stått för en godkänd inledning i ligan. Sex poäng är inkasserade på fem matcher, ett facit som gett laget en elfteplats i tabellen. Man inledde säsongen med avancemang i ligacupen för att sedan, inte helt oväntat, torska mot Juventus i första omgången av ligan. Som sagt har man blandat och gett en hel del, man har stundtals sett starka ut på hemmagräset men har även noterats för två förluster där, mot både Juventus och Cagligari. Mot de sistnämnda släppte man in hela tre mål. Senast spelade man en rätt avslagen match mot Sassuolo som man lyckades vinna på tilläggstid efter ett självmål av bortalaget. Nu höjs svårighetsgraden upp en snäpp när man tar emot Torino som sett starka ut i ligan. Parma har dessutom inte varit speciellt bra på att hålla tätt bakåt, man har nämligen endast hållit nollan en gång under säsongen än så länge.

En anfallare i form

Torino har, likt Parma, stått för en del blandade prestationer. Man har bland annat lyckats vinna mot Milan på hemmaplan och mot Atalanta borta – men man har även noterats för förluster mot bland annat nykomlingarna Lecce. Man ligger nu på en stjätteplats i tabellen och det är mycket tack vare anfallaren Andrea Belotti. Visst, Parma borta är inte en enkel uppgift, men Parmas defensiva facit talar för att Torino ska lyckas få in minst en boll i nät. Även eftersom man faktiskt är ett betydligt bättre lag på pappret.

Andrea Belotti kommer till matchen mot Parma efter att ha stått för två mål mot Milan i senaste omgången. Självförtroendet är således mycket bra och spelaren besitter en riktigt fin målform inför måndagens möte. Italienaren har gjort fyra mål på de fem spelade ligamatcherna och tar dessutom hand om lagets straffar, något han är väldigt duktig på. Men Torino har inte bara spelat ligafotboll denna säsongen, man har även kvalat till europaspel – något man misslyckades med. Det är dock svårt att säga att Belotti inte levererade i kvalet – faktum är att spelaren gjorde mål i fem av de sex spelade matcherna, där han kunde stoltsera med hela sex gjorda mål. Sammanlagt har Belotti alltså gjort tio mål på elva matcher denna säsongen, ett otroligt fint facit. Det råder ingen tvekan om att anfallaren kommer utgöra ett stort hot för hemmalaget under måndagen.

Speltips: Andrea Belotti gör mål i matchen

Jag väljer att spela på att Belotti gör mål. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Parma har släppt in mål i fem av sina sex matcher denna säsongen

  • Belotti gjorde två mål i senaste ligamatchen

  • Belotti har gjort näst flest mål i Serie A hittills – fyra stycken på fem matcher

  • Andrea Belotti har gjort tio mål på lagets elva matcher denna säsongen, europaspel inräknat

  • Anfallaren tar hand om Torinos straffar

Högst odds hittade jag 29/9 kl 20:00 hos Bet365 som ger 2.05. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 2.05 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.