Match: Milwaukee Bucks-Cleveland Cavaliers (NBA) | Speltips: Cleveland över 52,5 poäng HT | Odds: 1,75 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: 10BET

Cleveland Cavaliers säsong rullar vidare när man inatt gästar Milwaukee Bucks.

Det är ett utvilat och heltaggat Cleveland som hästar Milwaukee inatt. Cleveland spelade så sent som för tre dagar sedan och då plockade man en ny seger när man besegrade Philadelphia 76ers på bortaplan, det var lagets 13:e seger den här säsongen. Urstarkt. Jag tycker laget ser riktigt starka ut, tror verkligen det står mellan Cleveland och Golden State på nytt vid slutet av säsongen. Inatt tror jag dock man gör processen kort med Milwaukee, som haft det ganska svårt mot Cleveland de senaste säsongerna. Ett utvilat Cleveland vet vi kan rivstarta matcher ordentligt, svårt att glömma hemmamötet med Portland för tre omgångar sedan. Fem dagars vila hade man innan den matchen, och man vann med hela 137-125. 46 poäng i första quartern var helt sinnessjukt, Kevin Love spottade in treor som om de vore frikast. Skulle absolut inte förvåna mig om man stod för en liknande öppning här.

Milwaukee känns för ostabila för att kunna stå emot ett hungrigt och starkare Cleveland, som jag tror sätter minst 53 poäng i första halvlek. 1,75 är ett fint odds. Lycka till vid rygg!