Match: Panaitolikos-PAS Giannina (Grekland Super League) | Speltips: X2 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: 10BET

Har hittat ett intressant spel i den grekiska högstadivisionen. Det är Panaitolikos och PAS Giannina som drabbar samman under måndagen, och jag finner dubbelchansen riktigt intressant av flera anledningar.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

PAS Giannina befinner sig på en femteplats i tabellen, med tre vinster, ett kryss och en förlust på de fem inledande matcherna. Värt att tillägga att man dessutom har en match mindre spelad än hemmalaget. Formen är god med 10 poäng på de fyra senaste matcherna, och jag är förvånad över att man inte står som favoriter i den här matchen. Man ställs mot ett Panaitolikos som befinner sig på en 10:e plats i tabellen, med två segrar, två oavgjorda och två förluster på lagets sex inledande matcher. Man har dock endast en seger på de fem senaste matcherna, och den negativa formkurvan ser ut att dala ordentligt efter två raka förluster.

Man har endast lyckats vinna ett av de fem senaste mötena med PAS Giannina, och med tanke på att lagens formkurvor pekar åt helt olika håll är det svårt att inte lockas av X2-dubbelchansen som ligger på hela 1,85. Lycka till vid rygg!

Signa upp hos 10Bet