Match: Getafe-Reus (Segunda Divison) | Speltips: Getafe | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: Bet365

Överspelet mellan Cordoba och Lugo satt som ett smäck. 2,15 i odds för över 2,5-linan var på tok för högt, jag synade oddset och spelet satt tidigt i andra halvlek efter 1-1 i paus. Matchen slutade hela 3-3, helt galet för Lugos del framför allt som nu spelat två 3-3-matcher och en 2-2-match de tre inledande matcherna- Ett överlag att hålla koll på. Idag riktar vi blickarna mot den Spanien ännu en gång och samma division, när Getafe tar emot Reus hemma på Coliseum Alfonso Perez.

Getafe som åkte ur La Liga har haft en knackig inledning på den nya säsongen, med två raka kryss på de tå inledande matcherna. Reus har inlett med en vinst och ett kryss, och här talar mycket för att man även får lägga till en etta i kolumnen för förluster.

Getafe har som mål att direkt studsa tillbaks och återigen ta klivet upp till La Liga, och här har laget inte råd med ytterligare ett poängtapp. Man är det bättre laget i grund och botten, man har betydligt mer talang och rutin i truppen jämfört med Reus och det tror jag blir avgörande i slutändan. Hemmaplansfördelen är också väldigt avgörande, då lag i den spanska andradivisionen inte tenderar att ta lika mycket poäng på bortaplan som på hemmaplan. 1,60 på Getafe synas, lycka till!