Match: Malmö-Leksand (SHL) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,60 | Spelstopp: 18:59 Spelbolag: CherryCasino

Riktigt tråkigt och dåligt spelutbud idag men här tror jag mig ha funnit något riktigt bra faktiskt, inte det bästa oddset men ett riktigt bra spel helt enkelt.

Det har väl knappast undgått någon om vilken start Malmö fått på årets säsong med 5 segrar på 5 försök. Man har bla. chockat regerande mästarna Frölunda och Färjestad i matcher där man på förhand var riktiga underdogs. Utöver det har man även slagit Djurgården, Karlskrona och nu senast Rögle i en helt galen match med totalt 13 mål. Det är svårt att säga ifall det är underskattning och motståndarlagen som varit dåliga eller om det är Malmö som varit riktigt bra, jag tror på en blandning. Oavsett så tror jag att det är ett lag att räkna med även framöver då man visat att man har ett lag som kan slå alla lag i serien och en slutspelsplats ska absolut inte vara omöjlig men att man håller sig kvar i toppen tror jag knappast.

Bortalaget Leksand som gjorde en riktigt galen säsong i HockeyAllsvenskan har inför säsongen inte fyllt på truppen jättemycket och det har visat sig tydligt i inledningen av säsongen. Det har blivit ynka ett poäng hittills och det kom senast mot Örebro, men utöver den matchen så har det sett bedrövligt ut. Man har i stort sett varit utspelade och förlorat med relativt stora siffror, något som jag tror kommer fortsätta.

Det är två lag som både har gjort och släppt in mycket mål i inledningen av SHL säsongen och jag tror inte morgondagen blir ett undantag. Malmö kommer fortsätta pumpa på medan Leksand får fokusera på att hålla tätt bakåt och satsa desto mer på kontringar. 9 av Leksands senaste 11 matcher har slutat med 5 mål eller fler, det säger väl ändå något.. Jag testar över 4,5 mål hos Cherry till 1,60x degen!