Match: Bournemouth-Liverpool | (Premier League) | Speltips: Under 1,5 mål första halvlek | Odds: 1,50 | Spelstopp: 14:30 | Spelbolag: Coolbet

December har börjat med full pott så nu hoppas vi att det fortsätter på det viset!

Bournemouth har gjort det man kan förvänta sig av dom såhär långt då man placerar sig i mitten av tabellen med sina 15 poäng. Man blandar rejält i sina resultat och man vet aldrig riktigt vart man har dom, därför tycker jag det är väldigt svårt att spela 1×2 när dom lirar. Idag ska man dock inte ha någon chans mot ett formstarkt Liverpool men samtidigt har man överraskat förr, man spelar på hemmaplan och kan gå ut avslappnat till skillnad från Liverpool. Med det sagt så tror jag inte man plockar 3 poäng här men jag tror heller inte att man viker ned sig.

Bortalaget Liverpool är bättre än på väldigt länge och har hittills visat att man blir att räkna med i år. Man ligger på en tredjeplats i ligan med 5 poäng bakom serieledarna, dock med en match mindre spelad. Liverpool har med andra ord nästan inte råd att förlora då det blir tufft i fortsättningen ifall man redan börjar halka efter. Man bör dock vara lite oroliga för att detta sker då man har en hel del skador som oroar och jag tror man kan få det lite tufft faktiskt.

Egentligen ska det inte vara något snack om saken vilket av lagen som går segrande ur striden här, jag är dock lite feg och skippar 1×2. Dels eftersom Bournemouth ibland kan överraska men även eftersom Liverpool har en hel del skador i truppen, dessutom spelar man på bortaplan vilket alltid är en nackdel. Men jag har istället hittat under 1,5 mål i första halvlek hos Coolbet till fina 1,50x pengarna. Jag gissar på att Bournemouth fokuserar mest bakåt i första halvlek, Liverpool är bollförande men man kommer heller inte satsa allt för hårt framåt. Snarare så tror jag den blir lite avvaktande och det skulle inte förvåna mig om vi får se 0-0 i halvtid.

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet