Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Burnley har endast gjort fyra mål i deras nio ligamatcher.

  • Everton inledde ligaspelet med fyra raka segrar. Det är ett lag som besitter väldigt mycket kvalitet.

  • Burnley kommer senast ifrån en förnedrande 5-0 förlust mot Man City.

  • Spelet har suttit i tre av deras fyra senaste inbördes möten.

  • Det råder en rejäl klasskillnad mellan dessa två lagens spelartrupper.

Urusel start

Premier League är tillbaka med flera ligamatcher under helgens gång. Omgången rivstartar med ett spännande möte mellan Burnley och gästande Everton på Turf Moor. Hemmalaget Burnley har inte fått sig någon rolig start på den nya ligasäsongen, laget hittas på en svag 19:e plats efter nio spelade ligamatcher. Ett starkt försvarsspel har varit den främsta faktorn till varför Burnley har hållit sig kvar i Premier League sedan 2016.

Men deras framgångsrecept verkar inte fungerar den här säsongen. Trots att Sean Dyche fortfarande är vid rodret har Burnleys försvarsspel varit uruselt under de nio inledande ligamatcherna. Burnley har släppt in hela 17 mål på nio omgångar och ligger alltså i tabellens riskzon just nu. Men det är inte bara försvarsspelet som varit uruselt, Burnley har nämligen gjort minst mål i hela ligan hittills. Hemmalaget har bara gjort fyra mål framåt på nio spelade ligamatcher, ett uruselt facit som förklarar deras svaga säsongsstart. Det återstår att se ifall Dyche kan vända på den negativa trenden innan det är för sent. Laget kommer senast ifrån en förnedrande 5-0 förlust mot Manchester City, nu har visserligen Burnley fått tillbaka målvakten Nick Pope inför lördagens batalj. Men vi anser att gästerna är ett betydligt bättre lag vilket fall som!

Ancelotti besitter en spännande trupp

Det är Carlo Ancelotti och hans mannar som gästar Turf Moor under lördagseftermiddagen. Everton kommer till matchen som givna favoriter trots deras svaga form under den närmaste tiden. Everton stod för ett väldigt starkt transferfönster där man knöt till sig kvalitetsspelare som James Rodriguez, Allan och Doucoure. Nyförvärven kom in och gjorde nytta direkt och Ancelottis gäng såg ruggigt starka ut i säsongsinledningen.

Men den starka inledningen har sedan följts upp med en rejäl formsvacka där laget förlorat fyra av deras fem senaste ligamatcher. Formsvackan kan visserligen förklaras med att gästerna har drabbats av ett par tunga skador under den närmaste tiden. Nyckelspelaren Richarlison har saknats i flera av dessa förlusterna, brassen bidrar väldigt mycket i offensiven tillsammans med James och Calvert-Lewin. Den sistnämnda är i en galen målform och är kanske ligans främsta huvudspelare för tillfället. Med tio fullträffar toppar Calvert-Lewin hela skytteligan i Premier League, så det är inget snack om saken att Everton besitter en ruggigt bra spelartrupp. Gästerna får däremot klara sig utan Lucas Digne och Seamus Coleman som dras med skador,

Speltips.se ger tipset:

Everton vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/12 kl 14.08

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.