Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Alavés har fem raka utan förlust i La Liga

  • Real Sociedad kommer till mötet med tre raka kryss

  • När Real Sociedad gästade Alavés i somras vann hemmalaget med 2-0

  • Alavés kommer med ett högt självförtroende efter att ha besegrat Real Madrid på bortaplan senast

  • Såväl Joselu som Perez nätade senast – medan Real Sociedads offensiv varit förvånansvärt svag på sistone

Fina möjligheter till poäng!

Alavés hade det tufft förra säsongen och i början av hösten såg det ut som att den här säsongen skulle bli en väldigt lång sådan för laget. Men efter förlusten mot Elche har Alavés verkligen ryckt upp sig, och kommer till mötet mot Real Sociedad med hela fem raka matcher utan förlust. Då är det heller inte vilka matcher som helst – laget har snott poäng från Barcelona och dessutom besegrat Real Madrid trots att man var på resande fot. Lucas Perez har hittat målformen med nättrassel i alla lagets tre senaste matcher och man har kommit igång offensivt som ett kollektiv därtill.

Med tanke på att Alavés senast besegrade Real Madrid på bortaplan kommer man till detta möte med en riktigt fin dagsform och ett högt självförtroende. Tror man kommer kunna störa Real Sociedad här, ett Real Sociedad som inte riktigt imponerat lika mycket på sistone jämfört med under inledningen av säsongen.

Ingen vidare form

Real Sociedad har varit spanska högstadivisionens stora utropstecken under hösten då man spenderat en stor majoritet av tiden på en förstaplats i La Liga. Efter poängtapp i senaste omgången har man förlorat serieledningen till Atlético Madrid, men det råder ingen tvekan om att Sociedad kan göra något stort av den här säsongen. På söndag väntar bortamatch mot Alavés och här lär man få det väldigt tufft mot ett formstarkt hemmalag. Real Sociedad har ju dessutom tre raka kryss med sig till matchen så formen är inte riktigt på topp. Addera därtill att offensiven inte alls hållit sin normala nivå de senaste veckorna, där La Real faktiskt bara producerat fyra mål på fyra matcher, varav två stycken senast mot ett svagt Rijeka.

När Real Sociedad gästade sina grannar från Baskien i somras åkte man på förlust med 2-0, och även om Real Sociedad förbättrats mycket sedan dess ska motståndet absolut inte underskattas, speciellt inte med tanke på att Alavés börjat rada upp fina resultat.

Alavés +0,5 mål klickas, ett spel som innebär samma sak som 1X men som ger ett betydligt högre odds.

Speltips.se ger tipset:

cd alavés +0,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.