Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona kommer med tre raka, starka segrar

  • Barcelonas defensiv har sett betydligt bättre ut på senaste, nollan hållen i tre raka

  • Osasuna blandar och ger med tre vinster och två förluster de fem senaste. Ett fullt godkänt facit – men annat motstånd väntar under lördagen

  • Barcelona kommer med huvudet högt efter lagets comeback mot Sevilla i cupen

  • Barcelona vann senast lagen möttes

Väljer sida

Osasuna gör det väldigt bra i La Liga – så som man gjort ända sedan lagets uppflyttning till det spanska finrummet. I skrivande stund ligger man på en tolfteplats i tabellen, men formen på senare dagar talar för att man kommer fortsätta klättra. Ett facit på tre vinster och två förluster de fem senaste ligamatcherna är helt klart godkänt för ett lag som Osasuna – men är det tillräckligt för att lyckas störa Barcelona? Tveksamt. Lagets spelschema har varit högst fördelaktigt senaste tiden, annat motstånd väntar på lördag.

Barcelona har haft det rätt trickigt mot just Osasuna de senaste säsongerna, det ska vi inte sticka under stolen med, men andra omständigheter råder nu. Osasuna vann på Camp Nou förra säsongen, men då var ligan redan avgjort. Senast lagen möttes avgjorde Messi och katalanerna noterades för en knapp seger – kan helt klart se mig något liknande inträffa i helgen. Handikappspel på bortalaget känns lite väl vågat – men spelvärde finns i den raka tvåan.

Ser betydligt bättre ut

En riktigt dålig genomförd match mot PSG och ett onödigt poängtapp mot Cadiz förändrar inte det faktum att Barcelona ser riktigt bra ut just nu. I La Liga radar man upp segrar och man tar sig allt närmre förstaplatsen för varje omgång. Sedan poängtappet mot Cadiz, där man onödigt nog gav bort en straff i slutminuterna, har Barcelona tre raka segrar med tre raka hållna nollor. 3-0 mot Elche följdes upp med vinst två gånger mot Sevilla. Ronald Koeman ändrade formation från en 4-3-3 till en 3-5-2 i båda matcherna mot Sevilla, något som fungerade riktigt bra. Barcelona har spelat väldigt fin fotboll senaste veckan, har svårt att se Osasuna hänga med här.

Barcelona kommer dessutom med huvudet extra högt efter att ha nått finalen i Copa Del Rey häromdagen, efter att ha vänt på ett ganska stort underläge. Men sin fina form, huvudet högt, en glad Messi och starka prestationer i bagaget väljer jag att förlita mig på att Barcelona löser ytterligare en seger mot Osasuna – ett spel som investeras med två units.

Speltips.se ger tipset:

barcelona vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 5/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.