Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i de tre senaste matcherna lagen emellan.

  • Wolves har endast släppt in två mål på sina fyra senaste matcher.

  • Närmast vann Leicester mot Fulham med 2-0.

  • Jamie Vardy är fortsatt tveksam till spel för gästerna.

  • Wolves snittar drygt ett mål per match.

Saknar sin målmaskin

Inför den 23:e omgången av Premier League hittar vi Wolverhampton på den nedra halvan av tabellen. På sin 14:e placering har man endast tolv poäng ner till nedflyttningsplatserna. Wolves kommer inte åka ur Premier League men det ringa avståndet ner till den absoluta bottenstriden säger mycket om lagets säsong. Där Wolves haft som mest problem är onekligen i offensiven. Med ett snitt på drygt ett mål per match är man långt ifrån fjolårets målproduktion. Den största skillnaden från förra säsongen är man saknar Raúl Jiménez. Anfallaren och lagets stora stjärna har de senaste säsongerna öst in mål och assist. Utöver avsaknaden av Jiménez har det även kostat att klubben i somras släppte både Doherty och Jota.

Närmast gjorde Wolves förvisso två mål men det var mot ett Arsenal som var helt under isen. I en halvlek spelade Wolves med en man mer och i knappt 20 minuter spelade man mer två man mer. När Wolves ställs mot Leicester på söndag kommer det bli en betydligt tuffare uppgift att göra mål. Försvarsmässigt har Wolves blandat och gett men på sistone har man sett något bättre ut. På sina fyra senaste matcher har man nämligen endast släppt in ett två mål.

Utmanar om titeln

På andra sidan planhalvan är det muntrare miner. Där väntar Leicester som efter onsdagens 2-0-seger över Fulham hakar på Manchester-lagen i den stundande titelkampen. Tre efterlängtade poäng för Leicester som innan det tappat poäng i två raka matcher. Formen hos Leicester har varit något sämre på sistone och det kan tillskrivas avsaknaden av Jamie Vardy. När man saknar sin stjärnanfallare blir Leicester ett betydligt svagare lag. Vardy kommer åka med till Molineux Stadium på söndag men en startplats är högst osannolikt. På sin höjd kanske vi får se Vardy göra ett kort inhopp.

Vår känsla inför söndagens match är att det kommer bli en målsnål tillställning. Tittar man på de senaste matcherna mellan Wolves och Leicester känns underspelet helt givet. Tre senaste matcherna lagen emellan har nämligen slutat 1-0, 0-0 och 0-0. Vi tror historien upprepar sig och klickar i att det blir under 2.5 mål. Nu kör vi!

Speltips.se ger tipset:

Under 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/2 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.