Speltips:

Jag väljer att spela på att Jack Eichel skriver in sig i poängprotokollet. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

Jack Eichel gör minst en poäng hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 10.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Buffalo ligger fyra i östra konferensen.

  • Tampa Bay har öppnat dåligt och ligger inte ens på slutspelsplats.

  • Jack Eichel leder som kapten sitt Buffalo.

  • Jack Eichel har gjort 17 poäng på 15 matcher.

  • Jack Eichel är given i Buffalos första powerplayuppställning.

Imponerande start på säsongen

Buffalo kommer till Stockholm på en fin fjärdeplacering i den östra konferensen och borde sett till tabellen vara favoriter i den här matchen. Så är inte fallet utan istället är det Tampa Bay som innehar favoritskapet och vi ser därför höjda odds på poängspelet här. Sämre form för Buffalo som nu är i behov av ett trendbrott och det brukar vi se i NHL egentligen lite när som helst, men ett lag förlorar inte ofta fler än 3-4 matcher i rad innan man är tillbaka på vinnarspåret. Detta är årets första match mellan lagen och med stor rink inblandad finns det mer yta att åka på.

Det är något som skickliga Jack Eichel kommer att gilla, som rightskytt är han given till vänster i Buffalos powerplay och från den positionen gillar han att skjuta. Annars är Eichel en given speluppläggare som ofta är inblandad när chanser skapas offensivt. Ständig tvåa i sin årgång bakom Connor McDavid, men Eichel har blommat ut till en av ligans bästa forwards och är den som leder sitt Buffalo. Hittills 17 poäng på 15 spelade matcher, nu poänglös i två raka, jag tror inte det blir tre.

Floppvarning

Tampa Bay kvalar hittills in som ligans största flopp och placerar sig för tillfället inte ens på slutspelsplats trots superstjärnor som Nikita Kucherov, Steven Stamkos och Victor Hedman i laget. Förra årets suverän är i gungning och något drastiskt måste till snart för att få maskinen Tampa Bay tillbaka på det vinnande spåret. Endast tre poäng på de senaste fyra matcherna och krisen är faktiskt ett faktum.

Man har också släppt in 47 mål, vilket är rätt högt sett till att man spelat både två och tre matcher mindre än konkurrenter med färre insläppta. Större rink kommer innebära mer åkyta och förhoppningsvis för vårt spel fler skapade chanser åt båda håll. Ju fler mål som görs desto frejdigare offensiv och Tampa Bay ska vara glada om man hämtar poäng här. Buffalo är på riktigt den här säsongen.

Speltips.se ger tipset:

Jack Eichel att göra minst en poäng hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 7/11 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.