Match: Red Salt Lake-LA Galaxy (MLS) | Speltips: X2 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 03:30 | Spelbolag: Bet365

Målen trillade aldrig in i mötet mellan Eskilsminne och Helsingborgs IF. Så otroligt frustrerande sett till hur det brukar se ut när dessa lag ställs mot varandra, målkalas i princip varje gång. Denna gång tog hemmalaget endast en 1-0-seger, surt. Skam den som ger sig. Vi går vidare och riktar blickarna mot nattens utbud, och vi finner en intressant match i amerikanska MLS när topplagen Red Salt Lake och LA Galaxy drabbar samman.

Femman Red Salt Lake tar emot sjuan LA Galaxy hemma, båda lagen ligger på 43 poäng. Det är en väldigt jämn tabell, ett getingbo skulle man kunna kalla det. Det skiljer endast en enstaka poäng mellan tvåan och sjuan, Dallas toppar tabellen överlägset med 51 inspelade poäng. En intressant match som väntar här med andra ord, en vinst är ett måste för båda lagen för att rycka ifrån i tabellen.

Red Salt Lake och LA Galaxy är väldigt jämna den här säsongen, och aningen identiska. Salt Lake har gjort 39 mål under säsongen, Galaxy har gjort 42. Den lilla skillnaden är defensiven, hemmalaget har släppt in 37 mål vilket är tio fler än bortalaget. Historiskt sett är det segrarna jämt fördelade mellan lagen; Salt Lake har vunnit 15 möten, LA Galaxy har vunnit 16 möten och åtta matcher har slutat oavgjort. Senast lagen möttes var i April, då tog Galaxy tre poäng efter en 5-2-kross. Båda lagen kommer från en 2-1-seger senast. Jag finner ett intressant värde på X2-garderingen. Det känns onekligen som en 50/50-match och X2 till 1,85 är ett helt klart spelvärt odds, jag har alltid haft det som tumregel att syna en spelvärd halvgardering när två jämna lag drabbar samman. X2 till 1,85, lycka till vid rygg!