Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Feyenoord har gjort näst flest mål i Eredivisie.

  • CSKA Moskva har gjort näst flest mål i ryska ligan.

  • Feyenoord har släppt in fler mål än samtliga lag på topp åtta i Eredivisie. I senaste matchen i Europa league släppte man in fyra mål.

  • Feyenoord löser spelet i sju av sina åtta senaste matcher.

  • CSKA Moskva löser spelet i fyra av sina senaste sex matcher.

Gör mål och släpper in mål

Ser man till Feyenoord i ligaspelet så har man där stått för många prestationer där det blivit mycket mål. Man har gjort näst mest mål i hela Eredivisie och det är inte så konstigt att Ajax som gjort mest leder den statistiken efter osannolika 13-0 segern mot VVV Venlo. Flera spelar i Feyenoord är frejdiga offensivt med rutinerade Steve Berghuis i spetsen som redan gjort nio poäng på bara sju spelade matcher.

Man släpper också in en del mål och man har nio insläppta på sju matcher i ligan, vilket är flest av samtliga lag på topp åtta i tabellen. Senast i Europa league mot Wolfsberger släppte man in fyra stycken och försvaret är inte helt att lita på. Vårt spel är man docka bra på att lösa och det har hittat rätt i sju av Feyenoords senaste åtta spelade matcher.

Ligaledare på hemmaplan

CSKA Moskva spelar denna säsongen i Europa league, men vanligtvis så prenumererar man på Champions league-platser senaste åren och nu leder man också ligan i Ryssland efter 13 spelade matcher. Man är rättmätiga favoriter i den här matchen mot Feyenoord och det är också en anledningen till att spelet är bra i mina ögon. Favoriten är bortalaget och även om man drar längsta strået resultatmässigt så misslyckas hemmalagen på den här nivån sällan med att göra mål.

Man löser också spelet i fyra av sina senaste sex matcher och kanske är det så som känslan säger, att det blir fler mål när inte publiken är på plats. Feyenoord kommer den här kvällen framförallt behöva se upp med duon Nikola Vlasic och Konstantin Kuchaev där den förstnämnde redan varit inblandad i elva mål framåt men där den sistnämnde inte ska räknas bort då han hittar målet varannan match den här säsongen i ligan. Ingen av dem har ännu gjort mål i Europa league den här säsongen. Dags nu?

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/11 kl 19.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.