Speltips MMA

MMA Författare: 2022-12-14T11:03:20+01:00

Mixed Martial Arts, även förkortat MMA, är en kombination av flera olika fullkampssporter där UFC sticker ut som den välkändaste organisationen med frontfigurer som Connor McGregor, Alistair Overeem, Anderson Silva, Daniel Cormier och Stipe Miocic. Hos oss kan du ta del av vassa speltips för MMA varje vecka.

Spelbolag med odds på MMA

Speltips för MMA

Vi på speltips.se upprätthåller en stenhård bevakning på de hetaste MMA-evenemangen världen över. Våra insatta rekare ser självfallet till att leverera sylvassa speltips inför de hetaste matcherna, för att skruva upp temperaturen ytterligare så bjuder vi även våra läsare på unika spelbonusar och boostade odds. När ni tar del av våra speltips för MMA så får ni givetvis alltid de marknadens högsta odds. Givetvis är det helt gratis att ta del av våra speltips för MMA.

Vanligaste att spela på

Kampsporter, i synnerhet MMA, har på senare år visat sig vara klockrent för intresserade spelare världen över. Som spelare har man en uppsjö av spelalternativ, där den vanligaste spelformen är matchvinnare. Vidare kan man även spela på antalet ronder i en match, hur en match avgörs (exempelvis knock-out/decision/submission) samt i vilken rond matchen avgörs.

Historien om MMA

För att vara så ackurat som möjligt så brukar man säga att MMA etablerades 1980, året då organisationen tog sitt största kliv genom att införa tävlingsregler, viktklasser, säkerhetsutrustning och straff vid regelbrott. Intresset för MMA ökade radikalt i samband med att Ultimate Fighting Champions grundades 1993. I början av 2000-talet hade MMA fått sig ett ökänt rykte i Sverige, på senare år har dock sporten exponerats rejält i landet. En stor anledning till det är Alexander “The Mauler” Gustafssons storsuccé i branschen. Den 21 september 2013 ställdes svensken mot regerande mästaren Jon Jones i en titelmatch, den sistnämnde vann matchen på domslut och matchen hyllas än idag som den bästa titelmatchen i lätt tungvikt någonsin. Matchen utnämndes till Årets match vid World MMA Awards.

MMA som sport idag

MMA är tveklöst en av världens hetaste sporter idag, både när det gäller utövning och underhållning. Sedan 1980 har sporten successivt nått nya höjder, och med svenske Alexander “The Mauler” Gustafsson i den absoluta världstoppen så har sporten fått sig ett rejält fäste i Sverige. Numera hör det till vanligheterna att evenemangen sänds på svensk television, samtidigt som media håller en ständig bevakning av sporten i sin helhet.