Speltips MMA

MMA2020-03-20T13:30:13+02:00

Mixed Martial Arts, även förkortat MMA, är en kombination av flera olika fullkampssporter där Ultimate Fighting Championship sticker ut som den välkändaste organisationen med frontfigurer som Connor McGregor, Alistair Overeem, Anderson Silva, Daniel Cormier och Stipe Miocic. Vi på speltips.se punktmarkerar de hetaste galorna och självfallet har vi även de hetaste speltipsen.

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på MMA

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för MMA

Vi på speltips.se upprätthåller en stenhård bevakning på de hetaste MMA-evenemangen världen över. Våra insatta rekare ser självfallet till att leverera sylvassa speltips inför de hetaste matcherna, för att skruva upp temperaturen ytterligare så bjuder vi även våra läsare på unika spelbonusar och boostade odds.

Vanligaste att spela på

Kampsporter, i synnerhet MMA, har på senare år visat sig vara rena guldgruvan för spelare världen över. Som spelare har man en uppsjö av spelalternativ, där den vanligaste spelformen är matchvinnare. Vidare kan man även spela på antalet ronder i en match, hur en match avgörs (exempelvis knock-out/decision/submission) samt i vilken rond matchen avgörs.

Historien om MMA

För att vara så ackurat som möjligt så brukar man säga att MMA etablerades 1980, året då organisationen tog sitt största kliv genom att införa tävlingsregler, viktklasser, säkerhetsutrustning och straff vid regelbrott. Intresset för MMA ökade radikalt i samband med att Ultimate Fighting Champions grundades 1993. I början av 2000-talet hade MMA fått sig ett ökänt rykte i Sverige, på senare år har dock sporten exponerats rejält i landet. En stor anledning till det är Alexander “The Mauler” Gustafssons storsuccé i branschen. Den 21 september 2013 ställdes svensken mot regerande mästaren Jon Jones i en titelmatch, den sistnämnde vann matchen på domslut och matchen hyllas än idag som den bästa titelmatchen i lätt tungvikt någonsin. Matchen utnämndes till Årets match vid World MMA Awards.

MMA som sport idag

MMA är tveklöst en av världens hetaste sporter idag, både när det gäller utövning och underhållning. Sedan 1980 har sporten successivt nått nya höjder, och med svenske Alexander “The Mauler” Gustafsson i den absoluta världstoppen så har sporten fått sig ett rejält fäste i Sverige. Numera hör det till vanligheterna att evenemangen sänds på svensk television, samtidigt som media håller en ständig bevakning av sporten i sin helhet.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok