Vilken lördag vi har framför oss! 15 miljoner i jackpot samt 13 fajter från de brittiska öarna klär in Stryktipset i ett magiskt paket. Skrällar vädras på både Brentford Community Stadium och Amex Stadium medan spikarna bland annat bankas ner på Ewood Park och London Road. Nu gasar vi!

Gå till Stryktipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Crystal Palace – Wolverhampton | Speltips: X2

Crystal Palace välkomnar Wolverhampton till Selhurst Park där en jämn drabbning är att vänta. Örnarna flyger in i hemmaborgen med god form i ryggen, främst efter att ha besegrat City i den senaste omgången. Wolves å andra sidan är ett av Premier Leagues hetaste lag då Bruno Lages halv-portugisiska trupp radat upp fyra segrar och en oavgjord match på de fem senaste matcherna. Med en Raúl Jiménez som börjar se ut som han gjorde innan den otäcka hjärnskakningen går inget lag i ligan säkert. Vieiras hemmalag får därmed se upp, men det är inte helt omöjligt att de löser en pinne. X2 räcker.

Match 2: Brentford – Norwich | Speltips: 1X2

Brentford gör det riktigt bra i Premier League där de ställs mot Norwich i ett nykomlingsmöte denna lördag. Faktum är att de rödklädda värdarna haft svårt för just de besökande Kanariefåglarna de senaste åren. Teemu Pukki och company har tagit poäng mot Bina i fem raka dueller, varav majoriteten segrar. Pontus Jansson och hans lärjungar går därmed långt ifrån säkra. Då gästerna längtar efter säsongens första seger lär de gasa på ordentligt för att störa hemmalaget på Brentford Community Stadium. X2 går först i ledet, även om en helgaddad lösning är att föredra.

Match 3: Brighton – Newcastle | Speltips: 1X2

Det är inte många som tror på Newcastle för stunden, men med Callum Wilson tillbaka från skada är de svartvita flera snäpp bättre än tidigare. Gästerna är med det sagt ett bottenlag i Premier League, men ska trots allt kunna utmana om poängen vid sydkusten denna lördag. Brighton imponerade när de tog poäng mot Liverpool förra helgen, men Graham Potters fiskmåsar har en ovana att spela sämre mot lagen från den undre halvan av tabellen. Denna duell blir jämnare än vad tipparna tror och Maupay och övriga värdar svävar i fara på Amex Stadium. Dra till med alla tecken i hopp om en bortaskräll!

Match 4: Barnsley – Hull | Speltips: 1X2

Bottenmöte i The Championship där Barnsley och Hull går i klinch i kampen om viktiga poäng. De sistnämnda föll inte helt oväntat mot West Bromwich senast och måste börja vinna om det ska bli någon fortsättning i andradivisionen. Med bland annat Huddlestone på skadelistan är läget allt annat ljust för de tillresta Tigrarna. Värdarna däremot lyckades besegra Derby senast det begav sig, i en match där geniet Callum Britton spelade fram till bägge målen. The Tykes, som hemmalaget kallas, agerar rättvist favoriter i detta möte. Men det handlar trots allt om två formsvaga lag och känslan är att denna match kan sluta lite hur som helst. Inled från vänster, men smeta gärna på med tecken tvärs över brädet.

Match 5: Birmingham – Reading | Speltips: 1

Reading befinner sig rejält under isen för tillfället. Berkshire-klubben saknar alltjämt duon João/Meïté. Enorma avbräck såklart. Hemmalaget Birmingham har ökat takten mot slutet och radat upp tre raka segrar. Med Deeney och Hogan i fin form är Blånäsorna ordentligt svårstoppade. Med dessa förutsättningar i åtanke är känslan att detta möte bara kan sluta på ett sätt – med en komfortabel seger för BFC. Trots att ettan riskerar att bli aningen överstreckad spikas den.

Match 6: Blackburn – Sheffield United | Speltips: 2

Onsdagens match sved ordentligt för Blackburn. 0-7 i brakan mot suveräna Fulham och en utvisning på Van Hecke var inte vad Lancashire-gänget behövde. Nyss nämnde holländare är således avstängd i detta möte. Sheffield United har inte kommit upp i sin högstanivå ännu, men truppen är dock förstklassig. Trots skador på några bärande spelare finns namn som Gibbs-White, Egan och Baldock i startelvan, vilket vittnar om den potential som finns. Det är svårt att tänka sig att värdarna har lyckats repa sig efter onsdagens tunga nederlag, så därför ligger vägen mot en seger vidöppen för gästerna från Sheffield. Blades-viktoria förutspås – spiktvåa!

Match 7: Cardiff – Huddersfield | Speltips: 2

Framåt i banan är Cardiff ett av The Championships ofarligaste lag för stunden. Blott tre mål gjorda på sju matcher är ett bevis på detta. Mot QPR senast lämnades Kieffer Moore och övriga walesare ånyo tomhänta sett till både mål och poäng. Nu väntar nästa svåra utmaning. Gästande Huddersfield är ett habilt lag i andradivisionen och Carlos Corberáns passningsskickliga sällskap trivs som bekant med att hålla bollen inom laget. Ett hemmalag i usel form borde vara en munsbit för ett taggat “Huds”. Trots spelvärde till vänster kan tvåan till runt 35 vara en smart spik!

Match 8: Nottingham – Preston | Speltips: X2

Preston imponerade rejält när de lade självaste serieledarna, Bournemouth, på rygg i onsdags. Kanske kan det vara så att de liljevita nu gjort sig av med bortaspöket som förföljt dem en längre tid. Dags för ny bortamatch för Bauer, Sinclair och gänget när Nottingham väntar på City Ground denna lördag. Värdarna från Robin Hood-land är ett svårslaget sällskap för stunden, men mot ett Preston med boostat självförtroende går Forest långt ifrån säkra. Denna tillställning blir troligen jämn hela vägen in på målsnöret, och därför ligger krysset klart närmast till hands. X2 känns som en gedigen lösning.

Match 9: Coventry – Bristol City | Speltips: 1X

Bristol City lyckades förvisso vinna mot Barnsley förra helgen, men i veckan var The Robins tillbaka i förlorartagen då Birmingham blev alldeles för försvåra. Denna eftermiddag väntar en minst lika tuff uppgift då Coventry, med en viss Viktor Gyökeres i spetsen, väntar i Birmingham. Värdarna kommer av allt att döma slåss om en playoffplats till våren. På hemmaplan är The Sky Blues dessutom rejält svårslagna då de radat upp segrar på den egna gräsmattan denna säsong. Kan Blågult-debutanten Gyökeres skjuta ett sargat Bristol City i sank? Mycket talar för det. Ettan agerar utgångstecken, därefter fyller krysset på för ett lås om det finns stålar över.

Match 10: Luton – Stoke | Speltips: X2

Stoke lyckades äntligen få till det när de besegrade sensationen Blackpool häromsistens. Välbehövligt för Steven Fletcher och övriga stjärnor i The Potters, som har en trupp för det övre skiktet av The Championship. Men Luton är inte att leka med då även de spås slåss i toppen av tabellen framåt våren. Med fint värde till höger kan det dock vara smart att välja sida trots en förmodad jämnt match. Stoke har tillräckligt hög kapacitet för att vinna på Kenilworth Road. Till nuvarande procent (cirka 30) är tvåan ett kap. Den fege kan gott säkra upp med krysset.

Match 11: Millwall – Derby | Speltips: 1

Derby går tungt i The Championship för stunden. Som om det inte vore nog med bestraffningen från förbundet (tolv minuspoäng) har Baggarna nu börjat förlora matcher också. Senast mot Barnsley (1-2). Tränaren Wayne Rooney har därmed ingen enkel utmaning att bita i då kontraktet i allra högsta grad är i fara. Millwall känns harmoniska och har dessutom börjat vinna mot slutet. Hemma på The Den är Lejonen alltid svårslagna. Har spelare som Jed Wallace och Matt Smith vaknat på rätt sida kan de blåklädda brotta omkull vilken motståndare som helst, speciellt i hemmaborgen. Med rådande förutsättningar i åtanke känns ettan så pass trolig att den spikas.

Match 12: Peterborough – Fulham | Speltips: 2

Peterborough står inför säsongens svåraste prövning när slåttermaskinen Fulham kommer på besök. De sistnämnda plöjer genom ligan för tillfället och kommer närmast från en 7-0-seger (!) mot Blackburn. Snacka om att The Posh, som hemmalaget, kommer att få svettas hemma på London Road denna eftermiddag. Serben Aleksandar Mitrovic vill ta sitt vitklädda manskap tillbaka till Premier League och lär inte hålla igen när han jagar skytteligasegern. En ny utskåpning är att vänta. Tvåan är stenklar!

Match 13: West Bromwich – Middlesbrough | Speltips: 1

West Brom lyckades lösa en seger mot Hull senast det begav sig och väntas kunna utöka poängskörden då ett rejält skadedrabbat Middlesbrough kommer på besök denna lördag. Gästerna äntrar The Hawthorns utan viktiga spelare som Ameobi, Brown och Hall. Det är således en tuff situation som Neil Warnocks Boro befinner sig i. Värdarna övertygar förvisso inte just nu, men med tanke på besökarnas prekära sits känns det ändå tryggt att lämna ettan allena. Valérien Ismaëls mannar vinner ånyo!

Antal rader: 432 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

KUPONGENS SÄKRA: Fulham

Aleksandar Mitrovic och grabbarna i Fulham har varit skoningslösa i sina senaste matcher. 7-0-segern mot Blackburn, samt 3-0-segern mot West Brom var två rejäla statements. Nykomlingen Peterborough är nästa offer att skördas. Bomb-tvåa!

CHANSNINGEN: Newcastle

Det är inte många som tror på Newcastle, men med Callum Wilson tillbaka kan Skatorna definitivt rå på ett Brighton som ofta spelar sämre mot bottenlagen. Graham Potters fiskmåsar går inte säkra på Amex Stadium. Alla tecken.

Gå till Stryktipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se