Utbudet är minst sagt begränsat på onsdagens Topptips. Här ska vi bekanta oss med den argentinska, colombianska och costaricanska ligan. Först ut är dock en kvartsfinal från damernas Champions League där Johanna Rytting Kaneryd och hennes Chelsea kommer att ta sig till semifinal!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Chelsea – Ajax | Speltips: 1X

Chelsea gör en strålande säsong. The Blues toppar Women’s Super League och är kvar i samtliga turneringar. Bortamötet mot Ajax slutade med en 3-0, således väntar en transportsträcka till semifinalen i returen. Att det ska bli lika tydlig segermarginal i London är dock långt ifrån skrivet i sten. Bataljen i Amsterdam var trots allt hyfsat jämn och med tanke på utgångsläget finns såklart risken att Chelsea kommer att vara rätt avslaget. Till helgen väntar ett hett derby mot Arsenal i ligaspelet. Den hårt ansatta ettan får därför sällskap av krysset.

Match 2: Lanús – Unión de Santa Fe | Speltips: 1X2

I Copa de la Liga Profesional har Lanús gått starkt. Walter Bou har gått i bräschen för huvudstadslaget som vunnit de två senaste ligamatcherna med uddamålet. Unión de Santa Fe lär emellertid inte bli någon enkel nöt att knäcka. De rödvita håller en hög lägstanivå och har varit svårslagna under våren. Santa Fe har plockat poäng i se av sina sju senaste fajter. I Buenos Aires ska ettan ligga närmast till hands, men här är det inte läge att gå kort om tecken.

Match 3: Bucaramanga – Águilas | Speltips: X2

I den colombianska ligan har Bucaramanga haft otrolig utdelning, trots att inte spelet sett överdrivet bra ut. Ett ramstarkt försvar och ett fenomenalt målvaktsspel från Aldair Quintana har legat bakom framgångarna. Att Bucaramanga ska hålla uppe det här poängsnittet är däremot långsökt. Faktum är att värdarna är ett av de lagen med lägst expected points i serien. Águilas gick obesegrade från grundserien i Clausura och här ska gästerna ha klart bättre poängmöjligheter än vad procenten pekar på. Gå för skrällen!

Match 4: Atlético Nacional – Jaguares de Córdoba | Speltips: 1

Atlético Nacional är Colombias mest framgångsrika klubb tillsammans med Millonarios. Så här långt har inte Atlético kommit upp i nivå, men det bör bara vara en tidsfråga innan finalisterna från Apertura 2023 växlar upp. Segern senast mot Deportivo Pasto var något att bygga vidare på. Jaguares de Córdoba vantrivs på resande fot, dessutom har gästerna haft det galet svårt för Atlético i Medellín. De tolv senaste bortamatcherna mot Atlético har resulterat i elva förluster. Given etta.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 5: Millonarios – Santa Fe | Speltips: 1

Apertura-mästarna från 2023 har betydligt mer att ge än vad de hittills visat upp. Storklubben Millonarios har inte fått smaka på segerns sötma sedan februari, men insatsen senast mot Deportivo Cali var lovande där Millos dominerade spelet. Värdarna förväntas även ta tag i spelet i det här huvudstadsderbyt. Bogotá-rivalen Santa Fe lirade så sent som natten mot måndag vilket knappast är till gästernas fördel. Med fräschare ben hos Millos är ettan utmärkt att utgå från.

Match 6: Municipal Grecia – Puntarenas | Speltips: X2

Kupongen går i mål med trippla matcher från den costaricanska Clausura. Varken Municipal Grecia eller Puntarenas rosar marknaden, framförallt inte Grecia som kommer till spel med tre raka nederlag. Hemmagänget slutade även sist i Apertura i höstas. Av allt att döma finns det en högre höjd hos Puntarenas som tagit poäng i tre raka matcher. Kommer de så kallade hajarna upp i normal standard bör de lösa minst en pinne här. Tvåan först, krysset sedan.

Match 7: San Carlos – Herediano | Speltips: 1X2

I Ciudad Quesada stundar en glödhet seriefinal. Herediano har bara förlorat en ligamatch den här säsongen, och det var mot just San Carlos. Blott fem insläppta mål efter tolv omgångar vittnar om att det finns ett oerhört solitt försvar hos serieledarna. Herediano såg även stabila ut bakåt i dubbelmötet mot Robinhood i Champions Cup där costaricanerna vann med sammanlagt 3-1. Om det är något lag Herediano ska torska mot så är det dock formstarka San Carlos. Här lämnas inget åt slumpen.

Match 8: Cartaginés – Deportivo Saprissa | Speltips: 1X2

I fjol möttes Cartaginés och Deportivo Saprissa i semifinalen av Apertura. Då vann Saprissa och gästerna gick även segrande från finalen mot Herediano. I Clausura har inte lagen kommit upp i samma nivå, i synnerhet inte Cartaginés som endast vunnit tre av tolv fajter. Målskyttet har varit ett aber för värdarna som blivit nollade i tre raka matcher. Dock har ändå Cartaginés skapat helt okej med målchanser. Möjlig motreaktion här? Omöjligt är det inte. Vi målar på och jobbar in hemmasidan som rensar!

Antal rader: 144 | Spelstopp: 20:59

KUPONGENS SÄKRA: Atlético Nacional

Jaguares vantrivs på bortaplan och nu väntar en av säsongens tuffaste matcher mot Colombias mest framgångsrika klubb i Medellín. Ettan står stadigt på egna ben!

CHANSNINGEN: Águilas

Águilas gick obesegrade från Clausura i fjol och mot Bucaramanga har man fem raka matcher utan förlust. Den överstreckade ettan lockar således föga i Santander!

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se