Tidig julafton råder under tisdagen då kvalet mot Allsvenskan ska gå i mål. Lyckas Helsingborg ta revansch på Halmstad efter helgens förlust? Premier League, Bundesliga och Jupiler League bidrar också med fint mys denna afton. Nu kastar vi loss tillsammans med 250.000 i extrapengar!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Halmstad – Helsingborg | Speltips: 1

Halmstad städade av Helsingborg med 1-0 på Olympia och hallänningarna ska vara besvikna över att siffrorna inte blev större än vad de blev. Kommer Mange Haglunds manskap upp i liknande nivå hemma på Örjans Vall grejar de allsvenskt kontrakt utan några som helst problem. Helsingborg hade stora bekymmer med att bryta ner Bollklubbens ramstarka försvar senast och vi har svårt att se Jörgen Lennartsson koka ihop en magisk formel till denna drabbning. Ettan är en solid spik att luta sig mot.

Match 2: Brentford – Manchester United | Speltips: 1X2

Coronaviruset har intagit Manchester United, men hittills verkar spelartruppen vara förskonad från positiva testresultat. Trots det är det ändå läge att vara väldigt vaksam på information närmare spelstopp. Ralf Rangnick har på kort tid fått med sig resultaten, men spelmässigt finns det mer att kräma ur från gästerna. Brentford har i sin tur fått med sig för lite poäng sett till vad spelet lovat. Den sena segern mot Watford lär dock ha givit självförtroendet en boost och The Bees har tidigare under säsongen visat att de kan stå upp mot storlagen. Måla tvärs över och jobba in högersidan.

Match 3: Manchester City – Leeds | Speltips: 1

Leeds fick tveksamma straffar emot sig mot Chelsea och då orkade inte Påfåglarna hålla de blåklädda stången. 2-3 var inga siffror att skämmas över, men truppläget är fortfarande hårt ansatt inför trippen till ligans mest svårspelade arena. Att klara sig utan Bamford och Philips är inte optimalt på Etihad. Manchester City fortsätter att stapla trepoängare på hög och de ljusblå har dessutom fräscha ben efter att ha spelat de sista 45 minuterna mot Wolverhampton med en man mer på banan. Pep Guardiolas mannar vinner igen. Given etta.

Match 4: Norwich – Aston Villa | Speltips: 1X2

Dean Smith välkomnar sitt gamla Aston Villa till Carrow Road denna tisdag. Sedan Smith tog över Norwich har spelet förbättrats och det hade inte varit orättvist om de gulgröna fått med sig en poäng från helgens möte med Manchester United. Pukki, Cantwell och Sargent är spelare som kan vålla Aston Villa stora problem. Steven Gerrards adepter stod för en fin insats på Anfield, men risk finns ändå för stukade självförtroenden då den inte gav några poäng. Tvåan blir övervärderad och då är vi snabba med heltäckningsmattan.

Match 5: Wolfsburg – Köln | Speltips: 1X2

Wolfsburg följde upp uttåget ur Champions League med att förlora helgens ligamatch mot Stuttgart. Vargarna är fortsatt i fritt fall och trots att strecken ser ut att landa sunt går det inte att lita på ettan. Särskilt inte då värdarna torskat fem raka tävlingsmatcher. Köln har i sin tur bara vunnit en av de åtta senaste i ligaspelet, men med Wolfsburg rådande brist på självförtroende kan vi inte förmå oss att räkna bort gästerna ur ekvationen. Alla tecken är ett måste i en match där precis vad som helst kan hända.

Match 6: Mainz – Hertha Berlin | Speltips: 12

Mainz har dippat efter den sanslöst imponerande inledningen. Bo Svensson och company är i grunden inte mer än ett mittenlag, men här streckas de upp som om de vore ett topplag. Bortsett Jonathan Burkardt finns inte mycket att skryta med i de främre leden. Lyckas Hertha Berlin hålla den unga anfallaren i schack är mycket vunnet denna tisdag. Grabbarna från huvudstaden har fortfarande svårt att klättra i tabellen, men truppen är det däremot inget större fel på. Tillräckligt många matchvinnare finns för att sno åt sig tre poäng på Opel Arena. Gubben (etta-tvåa) liras.

Match 7: Arminia Bielefeld – Bochum | Speltips: 1X

Bochum vann som bekant Zweite Bundesliga i fjol och i egenskap av nykomlingar har Matias Conchas gamla lag gjort det bra i finrummet. Resultatraden 6-2-7 är med det sagt en som vittnar om att besökarna blandar och ger för jämna. Då har vi inget emot att fimpa den överstreckade tvåan helt och hållet. Arminia Bielefeld har inte gjort någon glad hittills, men här finns god chans till att knipa säsongens andra trepoängare. På SchücoArena viker värdarna sällan ned sig. Strecka från vänster.

Match 8: Oostende – Kortrijk | Speltips: 12

Jupiler League får äran att ta tisdagens äventyr i mål med en förmodat svängig tillställning. Oostende besitter en hög högstanivå, men det ska också sägas att värdföreningen inte är kapabla till kontinuitet. Något raden 6-2-10 är ett rungande kvitto på. Kortrijk bjuder inte sin publik på lika många hjärtklappningar, men trots gästernas stabilitet ska det föras till protokollet att spelet på resande tass inte är något som föredras. Med detta i åtanke är gubben ett val som ramar in detta väl.

Antal rader: 216 | Spelstopp: 18:59

KUPONGENS SÄKRA: Manchester City

City har sparade krafter efter att ha spelat med en man mer i 45 minuter mot Wolves. Leeds kommer från en holmgång mot Chelsea. Det slutar bara på ett sätt på Etihad.

CHANSNINGEN: Norwich

Norwich är förbättrade under Dean Smith. Kan Kanariefåglarna visa samma höga höjd som mot Manchester United får Aston Villa problem. Vänstersidan måste med.

Lämna in Topptipset hos Svenska Spel genom knappen och jobba in den tillsammans med oss!

Till Topptipset
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se