Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ska testas med jänkarvagn för första gången.

  • Spetsfavorit

  • Visade form senast

Dags att köras mot ledningen.

Diamanten är startsnabb och härifrån anses han som spetsfavorit och därifrån trivs Diamanten. Näst senast så fick han ge sig för Missle Hill och borde egentligen vunnit där, men Daniel Reden har visat upp hästarna i toppskick på slutet och det är inte fy skam att förlora mot hans stall för dagen. Nu möter han en annan från just Reden-stallet, Heavy Sound, men den kommer bli över från sitt innerspår och sen är frågan om Kenneth Haugstad kommer lyckas hitta ut eller om man blir fast.

Till den här starten har legenden Stig-H Johansson, som nyss fyllde 70 år, aviserat att det ska bli jänkarvagn på Diamanten för första gången och det är alltid intressant. Kommer han ner på innerspår och får gå i ledningen kommer biken ge bra effekt på den sjuårige hingsten.

Heavy Sound grovt överspelad.

Heavy Sound årsdebuterade på ett bra sätt när man tog hand om ledningen och stannade där hela vägen in i mål. Men nu är det innerspår och därifrån kommer man inte lyckas att hålla upp ledningen och med skicklige Goop utvändigt så kommer det inte bli lätt för Kenneth att hitta ut. Blir Heavy Sound instängd, vad ska då hända i loppet? Elian Web har visat tydligt att han är trött efter sin långa karriär och trivs som allra bäst i ledningen, dit kommer han inte den här gången. Snowstorm Hanover är anmäld barfota runt om men har spår utvändigt om Diamanten och kan inte ta en längd.

Diamanten kan springa fort från ledningen och ger jänkarvagnen en positiv effekt kommer han kunna springa ännu fortare, och då blir han inte lätt att ta ner.

Speltips.se ger tipset:

Spela vinnare på Diamanten hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/5 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.