Match: QPR-Blackburn (Championship) | Speltips: QPR | Odds: 1,80 | Spelstopp: 15:59 | Spelbolag: LeoVegas

Dagens andra speltips blir på den ovissa ligan Championship där man aldrig vet vad man har att vänta. Nu tror jag dock att vi funnit något riktigt bra.

Hemmalaget QPR har inlett ligan på ett lovande sätt med 3 segrar på 5 spelade matcher. Då har man slagit lag som Leeds, Cardiff och Wigan, tre klubbar som alltid brukar vara med och slåss om topplaceringarna. Framförallt så är man väldigt starka på hemmaplan, under de 11 senaste matcherna har man tagit 9 segrar vilket är riktigt bra. Truppen innehåller rakt igenom kvalité för att nå en bra placering och det är något jag tror man kan lyckas med.

Bortalaget Blackburn går desto tyngre, minst sagt. Efter 5 spelade matcher har man tagit ynka 1 poäng. Enda poänget har tagits mot Burton och sedan har man förlorat Norwich, Wigan och Cardiff. De två sistnämnda lagen är just de lagen som QPR nyligen slagit vilket gör att spelet känns starkare. Laget är dessutom verkligen ur form och självförtroendet är nog sänkt i botten efter den inledande starten på ligan.

Blackburn har endast tagit ett poäng och förlorat mot lagen som QPR alldeles nyss slagit enkelt. Dessutom är QPR ett fantastiskt lag på hemmaplan och jag tror det blir en förhållandevis enkel seger här. Vi testar raka ettan till 1,80x pengarna hos LeoVegas!