Hur firar du påsk? Vi gör det med jackpott på Big 9 under lördagen och ett gäng högintressanta matcher från bland annat Premier League, La Liga och Serie A!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Match 1: Brentford – Manchester United | Speltips: 12 & ÖU

Varannan match-United inleder kupongen under påskafton. Det här är inget lag jag tar i handen, framförallt inte på resande fot mot Brentford som har kvaliteten att studsa upp ibland och stå för starka prestationer. Ivan Toney, anfallaren i Brentford, har fått ett landslagsuppdrag emellan matcherna och självförtroendet har förhoppningsvis ökat. Det har annars varit en ganska tung period för Brentford den senaste tiden. 1, 2, Ö går först men vi tar även med U.

Match 2: Aston Villa – Wolverhampton | Speltips: Wildcard

Derby från Villa Park när värdarna får besök av Wolverhampton under lördagen. Det här är två lag som verkligen blandat och gett under säsongen. Aston Villa åkte på en 4-0 förlust ena veckan för att sedan kontra tillbaka med en lika stor seger i Europa Conference League mot Ajax veckan efter. Vilket ben står man på den här aftonen? Wolverhampton kan mycket väl ställa till ett och annat här. Jag gillar wildcard-alternativet i det här mötet.

Match 3: Bournemouth – Everton | Speltips: X2 & U

Bournemouth har gett sig själva andrum i Premier League och kan med den här poängskörden hålla sig kvar utan att kämpa för överlevnad i slutet av säsongen. Så ser det åtminstone ut nu, det är tio poäng ner till lördagens motståndare Everton som har det betydligt jobbigare i dagsläget. Körsbären vände och vann mot Luton senast och formas mycket av sin spetsiga offensiv med Solanke, Tavernier och Semenyo. Everton krigar för överlevnad efter sitt poängavdrag tidigare under säsongen och måste fortsätta ta poäng. Målsnålt, tight och X2 / U räcker.

Match 4: Nottingham – Crystal Palace | Speltips: 1X & U

Motivation att ge tillbaka för Nottingham efter att ha blivit straffade av FA. Nu är laget under nedflyttningsstrecket helt plötsligt och det blir en kamp mot klockan med att säkra kontraktet den här säsongen. Den här aftonen väntar Crystal Palace på hemmaplan, ett passande förstamöte efter beskedet. Gästerna saknar viktiga Michael Olise vilket ökar chanserna för värdarna Nottingham. Jag kommer nöja mig med 1X i det här mötet i och med hur viktigt det är med poäng för hemmalaget. Undern är alltid fin när Nottingham och Palace spelar fotboll.

Match 5: Bayern München – Borussia Dortmund | Speltips: 1 & Ö

Stormötet mellan Bayern München och Borussia Dortmund väntar under påskafton. Lagom till äggjakten ser vi Thomas Tuchel slänga fram sin startelva, som under landslagssamlingen spetsat av formstarka spelare. Jamal Musiala är en av spelarna, medans Harry Kane fick lämna Englands samling med en ankelskada. Det verkar inte vara speciellt illa, men engelsmannen är ett osäkert kort inför stormötet på Allianz Arena. Jag håller oavsett vad Bayern som stora favoriter här och det är bara att spika av. Det har blivit mer stabilt senaste veckorna.

Match 6: Lazio – Juventus | Speltips: X2 & U

Nyttigt uppehåll för Lazio och Juventus efter ett par svagare veckor. Hemmalaget i det här italienska stormötet har haft det väldigt tungt på sistone och tog sin första seger på sex matcher mot Frosinone. Där fick man dessutom kämpa hårt för att plocka samtliga poäng. Juventus har höjt sig den här säsongen men har blandat och gett alldeles för mycket på senaste tiden. Chiesa och Vlahovic är en spets som få lag i italienska Serie A kan matcha och jag tror att det blir avgörande här. X2 räcker för grön bock.

Match 7: Fiorentina – Milan | Speltips: 12 & Ö

Fiorentina kan mycket väl ställa till med problem när Milan kommer på besök under påskaftons kväll. Båda lagen har en längre period av obesegrade matcher och mår givetvis bra därefter. Milan är numret vassare på många plan, men när matchen spelas i Florens och Fiorentina faktiskt har ett bra stäm i sig finns det chanser för värdarna. 1, 2 och Ö är givet på förhand då jag tror att hemmalaget kommer ta tillfället i akt och utmana.

Match 8: Valencia – Mallorca | Speltips: 1X & U

Valencia har höjt sig den här säsongen och har återigen blivit ett lag att räkna med. Hemmaspelet sticker ut och här på Mestalla har lag som Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid haft stora problem. Mallorca har gjort en okej säsong men kommer inte räcka till i det här mötet. Valencia blir storfavoriter här enligt procenten och därför är det läge att ta med värdekrysset. Framförallt för att det finns mängder av favoriter på den här kupongen.

Match 9: Barcelona – Las Palmas | Speltips: 1X & ÖU

Las Palmas har blivit lite av mitt lag i LaLiga den här säsongen. Semesteröns stolthet fotbollsmässigt besöker Barcelona under lördagen och kommer givetvis få rejält med svårigheter. När Barcelona skrivs upp till omkring 90% är det bara att överväga fler tecken. Hemmalaget är såklart rättvisa favoriter, men Las Palmas är långt ifrån en slagpåse den här säsongen. Kan man skrälla här och ställa till problem är krysset till runt 8% väldigt intressant såklart. Även U-tecknet till 26% bör tas med.

Antal rader: 512 | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

✅ KUPONGENS SÄKRA: Bayern München

Bayern München har växlat upp och krisen är en bit borta för tillfället. Nyttig vila för vissa, nyttigt landslagsuppehåll för andra och Tuchel har fått tillfället att fokusera på Dortmund-mötet tidigt. Ettan spikas.

⚠️ KUPONGENS SKRÄLL: Fiorentina

Fiorentina ser intressanta ut och är i bra form. Ett nyttigt landslagsuppehåll dessutom och ett fokus som även här legat på motståndet tidigt. Milan är bra och har en mycket lovande form – men här kan man få problem för dagen.

🃏 KUPONGENS WILDCARD: Aston Villa – Wolverhampton

Lita på Aston Villa i och med att man är något vassare? Nej, det här är ett derby som kan gå lite hur som helst. Att fylla i hela raden är lockande.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se